MSI 790 FX GD 70 AMD Phenom 955 BE C3 Kingston Hyper X DDR3 1600 CL9 2GB LC Power 6650 GP3 V2.3 650W ATI Sapphire 5770 1GB
Interesujeme neka realna cena da bih odmah mogao da prodam,a ne prodajem. Komponente su stare malo vise od godinu dana,naravno sa garancijom,kupljeno u NS-u.
Sve je manje-vise koko sam i planirao,s tim da je 60e za plocu bas malo.Ona i sad kosta 135-140e i jos uvek je jedna od najboljih AM3 ploca,a do pojave 890FX chipsetova bila i najbolja. Graficku bih dao i jeftinije.
koliko moze da se dobije za ortakov komp: athlon xp 2000+ volcano cooler msi kt400 ati radeon 9600 pro ram valjda 1gb ili 1.5gb ne znam tacno antec napajanje 350w neko kuciste kinez i dwd
oce da uzme nesto iole jace pa me pitao koliko vredi ova njegova djunta
dexter! sta si to uradio pobrljavela ti konfiguracija :s mozda je wlada preuzeo kontrolu nad tobom pa sad brljavis
:: koliko moze da se dobije za ortakov komp :: athlon xp 2000+ volcano coole :: msi kt40 :: ati radeon 9600 pr :: ram valjda 1gb ili 1.5gb ne znam tacn :: antec napajanje 350 :: neko kuciste kinez i dwd :: :: oce da uzme nesto iole jace pa me pitao koliko vredi ova njegova djunt :: :: dexter! sta si to uradio pobrljavela ti konfiguracija :s mozda je wlada preuzeo kontrolu nad tobom pa sad brljavi :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
Slažem se sa predloženim cenama. Za ploču sigurno nećeš dobiti više obzirom da sam ja za polovnu 890fx ploču dobio 70€ posle 2 nedelje vrtenja po oglasima
servispc bre
:: Sve je manje-vise koko sam i planirao,s tim da je 60e za plocu bas malo.Ona i sad kosta 135-140e i jos uvek je jedna od najboljih AM3 ploca,a do pojave 890FX chipsetova bila i najbolja :: Graficku bih dao i jeftinije :: :: :: :: :: - 60 :: :: - 80 :: :: - 20 :: :: - 30 :: :: - 80 :: :: :: :: U kompletu: 270-280e :: :: :: ::
Re: Re: Grafika mora jeftinije ako bi da brzo ode.
18.04.2011. 17:16
status: user broj poruka: 1017
Pojasni molim te?
:: :: Ne funkcionise to tako kako ti zamisljas.. :: :: Ta 5830 za 100e ne moze da obori cenu nijednoj polovnoj grafici.. :: :: :: Dobro si to i sam primetio :: :: :: :: Posebno zbog toga sto se pojavio 5830 za 100e no :: :: :: :: Ploca vredi vise, neznam samo kolko brzo ce to da ode :: ::
Re: Re: Re: Grafika mora jeftinije ako bi da brzo ode.
18.04.2011. 17:21
status: user broj poruka: 7285
Da mogao bi i meni, posto je ovo jedna od vecih nebuloza koje sam cuo???
Ne vredjam kolegu pecarosa ali ima toliko primera koji jasno pokazuju kako stvari stoje na tom polju, podseticu samo na 5850 na akciji pa koliko je kostala polovna pre toga?
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Pojasni molim te :: :: :: :: :: :: Ne funkcionise to tako kako ti zamisljas.. :: :: :: :: Ta 5830 za 100e ne moze da obori cenu nijednoj polovnoj grafici.. :: :: :: :: :: Dobro si to i sam primetio :: :: :: :: :: :: Posebno zbog toga sto se pojavio 5830 za 100e no :: :: :: :: :: :: Ploca vredi vise, neznam samo kolko brzo ce to da ode :: :: ::
Ako se dobro secam ti si imao neku As Rock? Ovo je stvarno extra ploca.Ima brdo testova na kojima su sa tom plocom dostizali najvise klokove za 955 i 965 od svih drugih testiranih. Nema sanse da bih se oprostio s njom za 60-70e.
:: Slažem se sa predloženim cenama. Za ploču sigurno nećeš dobiti više obzirom da sam ja za polovnu 890fx ploču dobio 70€ posle 2 nedelje vrtenja po oglasim :: :: :: servispc bre :: :: :: Sve je manje-vise koko sam i planirao,s tim da je 60e za plocu bas malo.Ona i sad kosta 135-140e i jos uvek je jedna od najboljih AM3 ploca,a do pojave 890FX chipsetova bila i najbolja :: :: Graficku bih dao i jeftinije :: :: :: :: :: :: :: :: :: - 60 :: :: :: - 80 :: :: :: - 20 :: :: :: - 30 :: :: :: - 80 :: :: :: :: :: :: U kompletu: 270-280e :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.