Zanima me sta mislite o maticnoj asus p5n32-e sli? Kakav je chipset nForce 680i Sli u odnosu na i965 i i975 ili ich7 ili ich8? Ne znam nista o nforce chipsetovima pa molim za pomoc... Ili je mozda bolje kupiti neku malo slabiju plocu u ovo vreme, sve dok moze da pokrene vistu? Nikolas
:: Zanima me sta mislite o maticnoj asus p5n32-e sli? Kakav je chipset nForce 680i Sli u odnosu na i965 i i975 ili ich7 ili ich8? Ne znam nista o nforce chipsetovima pa molim za pomoc.. :: Ili je mozda bolje kupiti neku malo slabiju plocu u ovo vreme, sve dok moze da pokrene vistu :: Nikola
Ako mislis na Deluxe varijantu onda je je ta ploca perverzija!Nije sto je ja imam ali pogledaj na Asusovom sajtu ,ta ploca je dobila nagradu za najbolje performanse. Motherboards (P5N32-SLI SE Deluxe) The Best Performance Only one motherboard in test able to work in configuration SLI and Intel`s Core2. (PC World Komputer,10-2007)
Motherboards (Multi-Models) Vendor of the Year 2006 motherboards categpru: 1st place (PC Games Hardware,04-2007)
Nema sta tu da se prica o toj ploci osim da je extra!Jos ti govori i nForce chip set!Ti sad vidi sta to znaci kad igras igrice.Jos ako na nju ide neki besan intel i jedno 2 GB rama na 800 mhz pa neka grafick bar 7900 GT-GTO ...sta vise reci.Pozdrav!
nvidija 680i je odlican cipset,ali skoro uvek ide u kombinaciji sa SLI plocom sto odmah znaci da je skuplja.Ako neces SLI uzmi P965 i mozes da nadjes odlicnu plocu za 120-130e(asus ili gigabyte).975 cipset je pravljen uglavnom za serverske procesore i ima odlicnu podrsku za sve intele,skuplji je i stariji cip od 965(mislim cak da je izaso pre 945),a i nije bas najsrecnije resenje za igre,ali jeste za overklokovanje i rad na duge staze.
Zapravo, mislio sam na p5n32-e sli, ne na p5n32-sli deluxe, ali kada je vec pominjes(a vidim da je jeftinija), koja je bolja?
Za daSyck: znaci 975 je losiji chip od 965? Nisam znao, hvala... A da li bi bilo bolje kupiti onda neku matichnu, npr gore navedenu deluxe, jer kasnije planiram da menjam procesor, za nekih godinu dve, mislim, oce li 965 podrzati C2D i C2Q? Treba mi bas za to, malo igre, bez klocka, na sto duze staze... Nikolas
:: Za daSyck: :: znaci 975 je losiji chip od 965? Nisam znao, hvala... A da li bi bilo bolje kupiti onda neku matichnu, npr gore navedenu deluxe, jer kasnije planiram da menjam procesor, za nekih godinu dve, mislim, oce li 965 podrzati C2D i C2Q? Treba mi bas za to, malo igre, bez klocka, na sto duze staze.. :: Nikola
Nemoj pogresno da me shvatis 975 cipset je losiji samo za igre,a bolji za OC od 965. Sa intelom najbolje rade Asus i Gigabyte ploce.Mislim da nema potrebe da ih reklamiram samo obrati paznju da uzmes 965cip.I vidi da li ti stvarno treba SLI na ploci,ako neces da uparujes kartice mozes da prodjes mnogo jeftinije,a da dobijes isto toiko kvalitetnu plocu i pouzdan sistem. Koju god plocu da uzmes sa P965 cipsetom podrzace C2D/C2Quad.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.