Asus K8N4-E - Kad god se skine računar sa struje, resetuje se bios, odnosno vrati na default vrednosti - Slaba baterija ili nešto drugo? Dok je kabl u utičnici, sve radi savršeno. Hvala!
Nekada se reši novom - ispravnom baterijom, nekad ne.
Pozdrav!
Vlada
:: Asus K8N4-E - Kad god se skine računar sa struje, resetuje se bios, odnosno vrati na default vrednosti - Slaba baterija ili nešto drugo? Dok je kabl u utičnici, sve radi savršeno. Hvala! :: :: xYz
kod nekih asusovih ploca,ja imam slican problem sa asus p4p800-e,iako mi baterija ima 3.1v,on se resetuje(BISO) cim se izvadi napajanje...Jednom mi se desilo da nije imalo dobar lem na samom lezistu baterije,ali to ovde nije slucaj...
PRE PAR MESECI ISTO I MENI SE DESAVALO, NI JEDAN PROGRAM NISTA NIJE OTKRIO.ACRONIS JE RESIO PROBLEM TAKO STO SAM VRATIO SISTEM NA ZADNJI BACKUP.Ali ostaje da je bio neki program(virus ili nesto drugo) koji je vracao bios na default prilikom restarta.
Pa vrati sistem ili digni novi windows pa ces odma znati na cemu si.
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.