Treba mi predlog za memoriju za Crosshair 4. Imam sada 2 razlicita kita Kingstona. Jedan je predlozen od strane ASUSA i ima broj KHX1600C9D3K2/4G 1.7-.1.9V drugi Kingston Grey KHX1600C9D3X2K2/4GX. 1.5V na 1333MHz i 1.65V za 1600MHz sa XMP. Za sada je sve radi dobro. Kazu da je ovaj drugi Kingston Grey super isto za Crosshair 4. Ja bi hteo da imam bas potpuno iste memorije pa bi jednu prodao najveroivatnije onaj Blue iako stoji ta memorija predlozena za plocu a kupio jos jedan Grey. Ili da kupim 8GB neke od 1800MHz pa da vidim sta mogu da uradim i da li mogu da izvucem na ploci bar toliko. Mozda Mushkin RedLine ili nesto ne znam. Ajde sta znate da ide ekstra sa Crosshair 4. Ako nista da daje lako 1600MHz 9-9-9-24 33. Kao sto je slucaj sa ovim sada memorijama. A da nije bas skupo. Jel te Mushkin i Patriot brze memroije ispostavi se da za 1 broj nize latencije platis 40e vise. Na isto 1600MHz.To necu. Kod nas nema nista sem tog Kingstona od predlozenih memorija na ASUS sajtu. Mada mozda je najboplje resenje da uzmem jedan od ova 2 koja imam. Verovatno taj Grey sa XMP on je oko 4500. Onda bi bila puna kompatibilnost. Jel vidim u CPUZ malo su im razlicite latencije na default vrednostima i na JEDEC 1, 2, 3, Kingston Blue ima malkice brze ali kazu da je ova novija i bolja memorija Grey.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.