narode,ploca je sevnula :) imam je 2 godine radila je savrseno dok joj nisam stavio WLAN pci karticu ...startovao sam racunar i zaglavio je na windows login screenu ....nakon restarta BAS NISTA se ne desava :)
gledajuci po oglasima vecina ploca ne podrzava DDR2 1066 mhz :/ pa ne znam sta uzeti da li neko ima da mi preporuci nesto ili ima nesto polovno,a bolje od ove moje stare ploce ?
ploca mora biti AM2+ (za Phenom x4) i mora biti DDR2 da podrzava 1066mhz ...
Ako mozes prodaj to, pa uzmi am3 plocu, jeftin je sad ddr3
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: narode,ploca je sevnula :) imam je 2 godine radila je savrseno dok joj nisam stavio WLAN pci karticu ...startovao sam racunar i zaglavio je na windows login screenu ....nakon restarta BAS NISTA se ne desava : :: :: gledajuci po oglasima vecina ploca ne podrzava DDR2 1066 mhz :/ pa ne znam sta uzet :: da li neko ima da mi preporuci nesto ili ima nesto polovno,a bolje od ove moje stare ploce ? :: :: ploca mora biti AM2+ (za Phenom x4) i mora biti DDR2 da podrzava 1066mhz .. ::
Mislio sam na sve, a ljudi obicno zbog rama ostanu na am2(plus)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Ne može AM3 ploča, smeta i stari phenom, možda bi ovo bio pravi trenutak i on da ode :: :: Pogotovo što su po radnjama utanjili s AM2+ pločama, možda ima nešto na oglasima :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
Kod mene u kuciste vise ne ulazi (ni u jednom obliku) Toliko su se isfusarili i izbezobrazili, da su sve granice prevazisli. Em sam najebo 3 meseca zbog njihove grafike, em se stalno javlja problem sa ovim brendom. Hardver im je toliko saren da izgleda kao da je sa Buvlje pijace. Sarenilo, ludilo i kic. Vidim sad su ispravili sa zadnjom serijom ploca, promenili imidz. Imaju neki trip da su uvek prvi u novim tehnologijama, ali sve mi je to nekako vestacki. Kako god, vise od Gigabyte-a ni dial up modem :)
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.