sa `vakim nasilnim imenima...kombinacija boja je pa... dečija. Cela serija je šta više čini mi se pravljena za decu što i potvrđuje onaj hladnjak u obliku magacina automaCke puške.
Crteži iznad ploča su me podsetili na neke Amiga igrice. Roditelji spremite se da vam klinci skaču po glavi za ultra - fluo ploče koje će da teraju najnovije igre u blastozornim detaljima :P.
Bila je tema o ovim pločama pre par meseci kad su bile u najavi. Ovo je teško loženje klinčadije, ali na stranu to, zašto sad izbacuju ove ploče kad je SB već uveliko isplativija platforma. Razumem ja da je X58 najbolji Intelov high-end čipset, ali kupovati ovo sad je besmisleno. Boje su u stilu XFX ploča dok su ih pravili sa nforce čipsetom, ali ovaj metak što viri čini da cela stvar izgleda kao igračka.
Tebe cekam tico da se pojavis. Jesam hvala na odgovoru, ali mi treba proverena, ne nabudzena stvar. Imacu instalirane stvari vezane za posao pa nemam luksuz da isprobavam razne verzije.
Rekao si da probam, nisi rekao da je provereno. Probacu obe verzije cim mi stigne komp Baci pogled na mail i odgovori mi odmah posto sad krecem do grada.
A lepih li plocica.... Moracu pazariti jos 2-3 kom da imam u arhivi .) Samo izmisljaju nesto da svaki mesec menjas masinku....nemam pametnija posla. U svakom slucaju lepota
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.