Nudi neki Ilija u oglasima M4A87TD/USB3 za 60 evra i ja baš zagrijan da kupim, razmjenimo par poruka, i on kaže (između ostalog) da je ploča stara nešto malo preko 1 god. Gotovo da sam kupio, kad slučajno primetim na svim i našim i stranim forumima da su komentari za ploču većinom 2011 i 2010 god. i to ništa prije maja mjeseca. Na googlu nadjem da je ploča izašla prvi put na tržište tek u maju 2010. Dakle ili ovaj ima strica u fabrici u Tajvanu pa je dobio u februaru 2010 ili.... šta vi mislite?
izgubio kalendar a i usb3 nema godinu dana cini mi se mada mozda gresim.a za plocu je izgubio kalendar nego sta te briga ako je ta ploca i cena ti ok uzimaj.nemam pojma kolko je nova sad. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
verovatno nema ni račun, ni garanciju. Verovatno, pišem. Ti razmisli, da li je dobar račun dati 60 € za nešto što nema garanciju ili kupiti nešto sa garancijom od 36 meseci, a platiti manje od 80 €. Mada, ploča je MSI.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.