jedini koji sam nasao na netu je ovaj sa linka ali nema vise gde da se kupi. malo je uze kuciste pa nisam bas siguran da bi npr. 212 plus stao u dragona! moglo bi i nesto polovno....
Ako je meni mogao da CM Hyper 212 ranije stane u Codegen M609 kuciste, ne vidim razlog zasto ne bi CM Hyper 212+ koji je jos manji od svog starijeg brata stao u Dragona.
resio sam problem sa bocnim 22cm kulerom. izvukao sam ga sa spoljne strane, tj. unutra je samo filter koji drzi kuler i spoljni omotac kulera napolju na cetiri dugacka srafa. i to je sve cvrsto stegnuto. nije ono `drzi vodu dok majstori odu`. vidoe sam na sajtu CM da je 212plus 160mm visok a posle ovog izvlacenja imam oko 18cm pa i koji milimetar vise, tako da mislim da ce stati 212+ ! mene ce da predju chieftecovi inzinjeri.....
sad je ceo kuler napolju a fabricki je bio oko 2.5cm unutar kucista i naravno blokirao je sve vece kulere tipa 212plus. sad kad sam ga izvukao skroz ima mesta za bilo koji.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.