:: bilo je skoro nekih slicnih tema, bilo je i za amd i za intel :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: ::
Znaci Ivy Bridge bice za s2011, mene interesuje sta ce biti sa/za s1155 ??? Planirao sam kupovinu jun-septe. ne bih da dozivim zescu ispalu jer od sept. do kraja godine nije daleko, a meni inace i nije neka frka za novo.
Pa biće ko što je bilo sa već pomenutom prethodnom generacijom, ne planiraju oni da ivy bridge zameni sandy već kao varijantu za one s ekstra dubokim džepom.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: Znaci Ivy Bridge bice za s2011, mene interesuje sta ce biti sa/za s1155 ??? Planirao sam kupovinu jun-septe. ne bih da dozivim zescu ispalu jer od sept. do kraja godine nije daleko, a meni inace i nije neka frka za novo.
onda i nemam nekakav razlog da cekam kraj godine, dzep je plitak ali skupice se nesto za 3-4 meseca.
Eh da sto se tice maticnih ploca sa Z68 cipsetom kada se ocekuju ??? Pretpostavljam da ne bi trebalo da budu drasticno skuplje od P67?
:: Pa biće ko što je bilo sa već pomenutom prethodnom generacijom, ne planiraju oni da ivy bridge zameni sandy već kao varijantu za one s ekstra dubokim džepom :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: :: :: Znaci Ivy Bridge bice za s2011, mene interesuje sta ce biti sa/za s1155 ??? Planirao sam kupovinu jun-septe. ne bih da dozivim zescu ispalu jer od sept. do kraja godine nije daleko, a meni inace i nije neka frka za novo.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.