desava mi se kad stavim racunar u standby...komp kao da se iskljuci iako lampica za hard treperi,kao uobicajeno,svi kuleri su ugaseni... to mi se nije desavalo,ploca je nova ASus M488TD-v evo.. medjutim kad kliknem dugme za gasenje,sve se ponovo pali kao iz standradnog standby moda... jeli to do ploce tako,il je nesto zajebato!
pa sad na mojoj ta790gx kad ode na standby,sve se vrti,kuleri sve,ovde se sve ugasi samo radi lampica za hard... :: Kao, ode na sleep :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
i kod mene tako kad ode u standby sve se pogasi osim za hard lampa xD :) pretisnem dugme za paljenje kompa i on se podigne iz standby-a ne secam se dal se pali i pritiskom na neko dugme na tast.(msm da ne:)
Sto se mene tice, toj mi ne smeta :) vise koristim hibernate.....
To ti je bolja varijanta,manje trosi struje!Za Srbiju je bila isporucena pre par god serija ploca koja kada odu u sleep rezim vise se nikad ne bude i jedino ako imas garanciju je ok,ali hvala bogu takve su poslate samo nama.Ako ti radi sve kako treba boli te briga,vidi u setovanjima za struju imas tamo da namestis da li hoces takav rezim ili ne pozzzzz.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.