Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
... al sam je uzeo u leto 2009, i iako je odlicna, ljudi su u pravu M4A89GTD ti je sa novijim cipsetom i onda i bolji izbor... Jedino ako je drasticna razlika u ceni, ne znam nisam pratio u zadnje vreme...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
I ja imam M4A79 Deluxe i na njoj Phenom 965 2X2Gb Kingston HyperX 1066UE, 2XHD6870 CFX itd. itd. i bas na oglasima i videh oglas za prodaju M4A89GTD PRO/USB3 izmedju ostalog te pomislih da polako predjem na noviji cheapset i DDR3. Naravno moram prvo da prodam ovu moju plocu. Kada bih ovu moju sada udao ne bih ni razmisljao vec bih od Dona uzeo ovu mladju. Hvala svima, u zdravlje.
Mani se corava posla i prelazka na AM3 kad je iza coska AM3+ Ovu 890 AM3 plocu uzimaj jedino ako zelis da predjes na neki x6, a ne samo zato da bi uzeo mladji chipset i ddr3. Sacekaj do leta i uzmes neku AM3+ plocu ako nemas dovoljno kesa i za CPU i ubodes taj 965 u njega jer bi trebalo da su compatibilni sa AM3 procesorima...i lepo sacekas da padne malo cena BD i uzmes neku zver od procesora i miran si 4 godine. .)
Ono jes` ko` sto kazes i svaka ti cast na iskrenosti i objektivnosti. Prodajes plocu o kojoj pricamo a ne ubedjujes me da je to bas to sto ja trazim. To se u zemlji Srbiji retko desava. U zdravlje druze.
Jeste da sam u frci sa kintom jer treba da vratim dugove pa prodajem konfu al kazem realno .) U zdravlje. Ja sad dosao kuci :D Odvalio sam se i puko 12k na pokeru :D
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.