pre koji dan sam cistio box cooler na mom intelu d 805,sve sam vratio na mesto i da upalim ono nece,ne radi....box cooler radi kao i onaj na kucistu ali slike nema,prvo sam mislio da je grafika ili memorija ali sam njih proverio kod druga i one rade bez problema,da nisam poremetio neki pin na procesoru kako ovo da resim???sta se desava kada ne radi procesor?pomagajte molim vas
kad sam menjao procesor na ploci, isto nije hteo da podigne sistem odnosno da upali komp, povadio sam sve module, graficku, memoriju, procesor i ponovo iz pocetka vracao, prvo procesor, pa memoriju i na kraju graficku, i sve je proradilo...
sto se tice tvog problema, ako si iskrivio pin nece ti raditi 100%, prvo to proveri, a dosta puta zna da se desi da dok cistis kuler zakacis memoriju pa opet nece da digne sistem. Probaj ovo sta sam ti napisao pa se javi, toliko od mene...
Kod ovih procesora je ploca problem....Verujes ili ne, samo protrljaj sa nekim finim papirom kontakte na ploci i sve ce da ti radi....Samo oprezno! Svaki kontakt je na mikro opruzi, pa ne treba silu da koristis..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.