Zanima me da li neko ima ovu plocu *kako se pokazala?* i sta ima od procesora na njoj posto na njihovom sajtu je veoma mali izbor procesora koje podrzava a podrzava sve AM3 pa mi malo nije jasno.... Hvala svima.....
Probao sam na njoj prije par mjeseci, kada sam ih prodavao stavljati: -Athlon 4200+ Ath 255 Phe II 555 Phe II 955
Nikakvih problema za sada, samo nisu koristili integrisanu rafiku vec, ako se dobro sjecam, ATI 4650-5850 i jednu NVidia gtx470.
Nemoj samo da koristis plocu u kombinaciji sa Kingmax modulima, jer nakon cca. 6 do 12 mjeseci neobjasnjivo uspore , pa mislis da je memorija neispravna. Problem je sa voltazama sa njihovim modulima( odu na default postavkama do 2.4V! - bez ociglednog razloga). Mjenjani BIOS-i, ali je pomogla zamerna za Transcend ili Kingston module i sve je profunkcionisalo. Doticni moduli najvise rade sa Gigabyte plocama i ne prave sranja, kao sa ASUS-om, MSI i Omicron plocama. operator
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.