Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Biostar TA 790GX 128MB!!!
STRANA 1 OD 1
balon91 Biostar TA 790GX 128MB!!! 17.03.2011. 15:20 T34579

status: user
broj poruka: 78
Zanima me da li neko ima ovu plocu *kako se pokazala?* i sta ima od procesora na njoj posto na njihovom sajtu je veoma mali izbor procesora koje podrzava a podrzava sve AM3 pa mi malo nije jasno....
Hvala svima.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 17.03.2011. 15:45 #305956

broj poruka: 4262
Probao sam na njoj prije par mjeseci, kada sam ih prodavao stavljati:
-Athlon 4200+
Ath 255
Phe II 555
Phe II 955

Nikakvih problema za sada, samo nisu koristili integrisanu rafiku vec, ako se dobro sjecam, ATI 4650-5850 i jednu NVidia gtx470.

Nemoj samo da koristis plocu u kombinaciji sa Kingmax modulima, jer nakon cca. 6 do 12 mjeseci neobjasnjivo uspore , pa mislis da je memorija neispravna. Problem je sa voltazama sa njihovim modulima( odu na default postavkama do 2.4V! - bez ociglednog razloga). Mjenjani BIOS-i, ali je pomogla zamerna za Transcend ili Kingston module i sve je profunkcionisalo. Doticni moduli najvise rade sa Gigabyte plocama i ne prave sranja, kao sa ASUS-om, MSI i Omicron plocama.
operator

kuglice Hvala 17.03.2011. 18:21 #306009

broj poruka: 391
Hvala puno,sta mislis opsti utisak o ploci???

Ishmerish Nekada nije bila losa kupovina 17.03.2011. 19:29 #306016

broj poruka: 7285
srazmerno cenam i ponudi u tom trenutku.
Danas ako mozes da je nabavis za 30 evra uzmi je, u svakom drugom slucaju preskoci.

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs