Posle moje teme koja je bila ovakva Kad upalim komp rade svi kuleri na kucistu i grafici jedino se kuler od procesora malo zavrti i stane a na monitoru treperi non stop lampica kao da je komp ugasen i tako moze raditi koliko god!!!!! Moze li mi neko reci sta se sjebalo ili barem otprilike!? Probao sam sve i res cmos i cupanje svega i svacega i nista! Dobijao sam razne odgovore i vec zvao ljude u servis i najavio se kad padne mi na pamet da odem kod starog dobrog komsije BORE VULKANIZERA i oduvam problem.Posle detaljnog produvavanja sa kompresorom vratim se kuci i rekoh da probam jos jedanputa kad ono RADI!!! Doduse sada se 1 cooler na kucistu koji dobija napon sa ploce tako ponasa ali ostalo radi! Hvala svima jos jedanputa i kad god imate problem sa kompom prvo temeljno produvavanje i duvanje mozete i vi malo :) pa ako onda nece u servis!!!
:: Posle moje teme koja je bila ovakv :: Kad upalim komp rade svi kuleri na kucistu i grafici jedino se kuler od procesora malo zavrti i stane a na monitoru treperi non stop lampica kao da je komp ugasen i tako moze raditi koliko god!!!! :: Moze li mi neko reci sta se sjebalo ili barem otprilike! :: Probao sam sve i res cmos i cupanje svega i svacega i nista :: Dobijao sam razne odgovore i vec zvao ljude u servis i najavio se kad padne mi na pamet da odem kod starog dobrog komsije BORE VULKANIZERA i oduvam problem.Posle detaljnog produvavanja sa kompresorom vratim se kuci i rekoh da probam jos jedanputa kad ono RADI!! :: Doduse sada se 1 cooler na kucistu koji dobija napon sa ploce tako ponasa ali ostalo radi :: Hvala svima jos jedanputa i kad god imate problem sa kompom prvo temeljno produvavanje i duvanje mozete i vi malo :) pa ako onda nece u servis!! :: ::
Pa još 60tih su braća hippie otkrili da sve radi na duvanje .
:: Posle moje teme koja je bila ovakv :: Kad upalim komp rade svi kuleri na kucistu i grafici jedino se kuler od procesora malo zavrti i stane a na monitoru treperi non stop lampica kao da je komp ugasen i tako moze raditi koliko god!!!! :: Moze li mi neko reci sta se sjebalo ili barem otprilike! :: Probao sam sve i res cmos i cupanje svega i svacega i nista :: Dobijao sam razne odgovore i vec zvao ljude u servis i najavio se kad padne mi na pamet da odem kod starog dobrog komsije BORE VULKANIZERA i oduvam problem.Posle detaljnog produvavanja sa kompresorom vratim se kuci i rekoh da probam jos jedanputa kad ono RADI!! :: Doduse sada se 1 cooler na kucistu koji dobija napon sa ploce tako ponasa ali ostalo radi :: Hvala svima jos jedanputa i kad god imate problem sa kompom prvo temeljno produvavanje i duvanje mozete i vi malo :) pa ako onda nece u servis!! :: ::
Inace imam obicaj da ovo radim par puta godisnje,otprilike svaka 2 meseca*Da duwam*mislim kompresorom :).Preko zime sam malo zapustio i o5 nije bilo bog zna koliko prasine,nisam skidao procesor.Ali zato mi sad DVD cas radi cas ga nema izgleda da meni napajanje nije bas u redu i da me ono jebucka :)) Nasao sam jedno perfektno kome treba za 3700 din 500W CHIEFTEC ewo linka nema bolje za te pare jeftino je jer dolazi klot bez kablova od stuje i sl samo kutija i ono sa pin kablovima i ostalo podrazumeva se :) http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-ctg-500-80p-500w/comp_comp_powersupply/48/484
da mu je bios zaglupeo,a verovatno da kada je vadio bateriju u samom napajanju je ostalo dovoljno struje da upamti podesavanja,pa kada je Bora ga izduvao :D verovatno je skinuo i bateriju,pa je dosao sebi :D :D :D
nije zaglupeo kada da sam skidao bateriju posle nekog vremena sam ga gasio na napajanju pa ga upalim tako da izvuce svaki mini volt radio sam res cmosa i na samoj ploci ona 2 pina sam sastavljao,verovatno je napajanje se prodrmalo malo cim sad nema struje za DVDrw,nov stavim cim treba da zavrti on se ugasi i nestane u win to je to.A za sto se tice komsinica sad ce dodje jedna doduse ujedno mi je devojka ali i to se racuna hahahha....
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.