Sviđa mi se software/Memory Display Utillity, temperature memorije itd. Dobra softverska podrška, što je plus, mada mi ovi standardi po kojima se proizvodima dodaje nalepnica kick-ass-product dodeljuju previše olako i marketinški instrumentalizovani, što samo po sebi izgleda besno i prepotentno. LED-ove će retko ko da gleda non-stop, dok je software koji dolazi uz kit prva liga(ne prva Jelen Super liga).
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: neka mi dodje da psujem ovo nase trziste po ceo dan. crucial i g.skill su jajjace memorije a nema ih kod nas.... i jos brdo stvari ne samo memorij :: ::
Nemoj da si na kraj srca, u Pakistanu ni ne znaju šta je AMD, jer tamo nema distributera za iste, zato nemoj da kukaš za ekskluzivnim proizviđačima memorija!
:: Stvarno jesu - dojajjače :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: neka mi dodje da psujem ovo nase trziste po ceo dan. crucial i g.skill su jajjace memorije a nema ih kod nas.... i jos brdo stvari ne samo memorij :: :: :: ::
ne vidim ni sta pisem. najjace su vise nego jajjace! srbija je valjda deo evrope? ako jeste onda bi trebalo da ima bolje snabdeveno trziste egzotikom. nego jel neko od vas imao prilike da cuje komentare o sapphire maticnim plocama??? eto i toga nema kod nas...
Skupo bi to bilo za nase trziste zat se i ne uvozi.
:: neka mi dodje da psujem ovo nase trziste po ceo dan. crucial i g.skill su jajjace memorije a nema ih kod nas.... i jos brdo stvari ne samo memorij :: ::
:: Skupo bi to bilo za nase trziste zat se i ne uvozi :: :: :: :: neka mi dodje da psujem ovo nase trziste po ceo dan. crucial i g.skill su jajjace memorije a nema ih kod nas.... i jos brdo stvari ne samo memorij :: :: :: ::
Chak, kao Chuck Noris, hteo bi da budes ti... Ali, to nisi ti...
Ovo nije skupo ali kad prodje kroz bolesne umove nasih drumskih razbojnika zvanih IT trgovci to bude 2X prikazana suma ali u Evrejima.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E1682023127 :: :: ako je ovo skupo onda sam ja chuck norri :: :: zaboravio sam i corsai :: :: :: Skupo bi to bilo za nase trziste zat se i ne uvozi :: :: :: :: :: :: :: neka mi dodje da psujem ovo nase trziste po ceo dan. crucial i g.skill su jajjace memorije a nema ih kod nas.... i jos brdo stvari ne samo memorij :: :: :: :: :: ::
kakve veze ima ova memorija sa ovom iz teme? Ova o kojoj ti govoris kosta onoliko koliko i vredi. 1600 cl9 ne moze da kosta vise od 50-60e Za neki kit dominatora ili GEIL-a EVO npr treba vise para. Te sigurno ne bi kostale jeftino.
:: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E1682023127 :: :: ako je ovo skupo onda sam ja chuck norri :: :: zaboravio sam i corsai :: :: :: Skupo bi to bilo za nase trziste zat se i ne uvozi :: :: :: :: :: :: :: neka mi dodje da psujem ovo nase trziste po ceo dan. crucial i g.skill su jajjace memorije a nema ih kod nas.... i jos brdo stvari ne samo memorij :: :: :: :: :: ::
Solidna memorija a nije skupa, imam je ovde, radi na 2000 cl9, 1600 cl7...
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: posto kod nas ne vidim nekakav izbor DDR3 ja sam narucio opaku EXCELERAM memoriju :: :: DDR3 2x2GB 1333MHz Exceleram RipplerRippler EP3002 :: :: Hahahahahaaaaa koji bre Ballistix za nas su namenjeni Exceleram... :: :: hm :: posebno me plase ovi Rippler hladnjaci ali videcemo .)
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.