Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
exceleram ripler
STRANA 1 OD 1
durbak exceleram ripler 12.03.2011. 16:31 T34467

status: user
broj poruka: 221
kupio sam ovu memorju i na njoj piše latencije 6-6-6-24 @1.65v. Ne mogu da dobijem ove latencije na ploči ASUS M4A87td evo. Nisam se puno zanimao pošto me mrzi da stalno radim cler cmos na ploči. Ako neko ima ovu memoriju na koliko da je stavim da radi ili svaki savet je dobro došao.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 12.03.2011. 16:40 #304568

broj poruka: 9006
Jesi li siguran da ne piše slučajno 6-9-9-24? Čini mi se da ne videh model sa tim tvojim latencijama, nađi na njihovom sajtu po broju modela baš da vidim koja je.

Šta taj asus nema onu foru, probaš dvaput da ga upališ - treći put sam resetuje podešavanja da se ne cimaš oko clear.

Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.

durbak bravo 12.03.2011. 17:07 #304576

broj poruka: 221
raic-u kralju, stvarno piše 6-9-9-24. pobrkao sam nešto. Sada ću da probam.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs