Kombinacija je skroz OK, F12 se do nekih 1100 rpm ne čuju, na max 1350 mogu da ih čujem uveče, kad se sve utiša, ali samo ako baš obratim pažnju i uvo bude blizu kućištu.
Inače sa dva AC F12 PWM u push/pull su mi temperature 2-3 stepena bolje nego s originalnim CM Blademaster fan-om koji dolazi uz 212+, samo što se BM vrteo do preko 2000 rpm i umeo baš da iritira. Ovi F12 su mi baš legli.
Za 420 din komad koliko sam ih platio, AC F12 su odlični venitlatori. I bilo mi je smešno što su mi u Gigatronu na njih dali 6 godina garancije, za tu cenu, sasvim neverovatno.
Inače, i5-650 na 4GHz u LinX-u je išao do nekih 55C. Stavio sam AS5 pastu.
Sad sam video koliko su jeftini, definitivno nemaju konkurenciju... Moram dva da uzmem za CM V6GT pod hitno...
EDIT: Sad kad sam pogledao, ipak nemaju neki protok bog zna kakav. 57 CFM u poredjenju sa Noctuom i sa ovima na CMV6GT koji imaju 96, skoro duplo manji protok imaju.
Ali za 400 dinara valjda ne možeš i da tražiš više... __________________ Scourge of PCBerza
Uzeo sam jedan u subotu i montirao na stranu kućišta pomoću Lamptron Deluxe Rubber Screws da duva u grafičku. Na 50% obrtaja podešeno preko fan kontrolera solidno se čuo da duva. Kad sam ga priključio na sys fan konektor na ploči, postao je znatno tiši i ubrzava samo kad se mašina optereti (za vreme igranja). Za sada sam zadovoljan, a što je bonus kod njega, veoma lepo izgleda.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.