Na žalost to nije ni prvi ni poslednji put da proizvođač izbaci netačni informacije. Delimično je to verovatno i namerno, vele ova ne podržava, ali imamo za vas jednu lepu pločicu koja podržava.
Srećom ima ljudi poput koji to mogu da probaju i spasu ljude bespotrebnog troška.
:: Može :: @Ban :: Imao sam ovaj komplet tako da to radi, bez obzira šta piše tamo na sajtu.. :: :: ::
Ccc, ne znam sto im je tesko da malo cesce azuriraju(ako u opste), ipak od toga im ovisi i sama prodaja tih ploca, ili ima tu nesto trece. Izem ti podrsku kada ne mozes najosnovnije da saznas:(
Jurim drugaru taj cpu da odradim nadogradnju ima nekog Semprona jada i beda, pa bi mu ovaj 7850 jako dobro doso.... a, sta ako se desi da ga kupim i nece da baci sliku ? :(
sad sam nasao u oglasima Athlon x2 5000+ G2 65w valjda ce mu taj raditi sigurno, pise da ga podrzava
Dok ti je unutra taj sepmron naflešuješ je na najnoviji BIOS. Pogledaj jel ima neke bitne razlike između 7750 i 7850 CPU. Pogotovo u potrošni wati. Ako nema radiće 99,99%.
Sliku će uvek da baci, a ako ga ne podržava na toj slici će i da ostane.
da ne otvaram novu temu, slicna je matematika dakle dali podrzava asus m2v cpu 7750 na sajtu ga nema a po raznim forumima nadjoh da moze inace to je zamena za onaj ECS sto nece da proradi sto pitah pre neki dan mada simptomi su isti, nema sliku a zavrti sve kulere, nema nikakav zvuk samo krene da vrti is toji tako
:: da ne otvaram novu temu, slicna je matematik :: dakle dali podrzava asus m2v cpu 775 :: na sajtu ga nema a po raznim forumima nadjoh da moz :: inace to je zamena za onaj ECS sto nece da proradi sto pitah pre neki da :: mada simptomi su isti, nema sliku a zavrti sve kulere, nema nikakav zvuk samo krene da vrti is toji tak :: :: L-Dizajn, namestaj po mer :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.