pomoc za best buy!!!! koju graficku, maticnu, procesor ????
STRANA 1 OD 1
cecen
pomoc za best buy!!!! koju graficku, maticnu, procesor ????
28.02.2007. 16:01
T3432
status: user broj poruka: 7
prelazim na 64bitnu platformu, a komp koristim za programe kao sto su 3ds max, Photoshop, AutoCad i sl. Potrosio bih max 200e, i u tu cenu bih morao da uklopim graficku (razmisljao sam o 7300gt), maticnu, procesor i RAM (512 DDR2 za pocetak). Hitno mi je potreban savet kako da napravim best buy !!!!!!
U je, pa ti hoces bas bas extra best-buy... 7300GT - 60evra MSI i Gigabyte ti ne bih preporucio, znaci neki abit ili asus - 70-ak evra procesor - pentium D 3.0 - 70e eto, vec nemas za ram, ne vredi brate, morao bi da dodas jos malo parica, ne mozes nikako za 200evra, ja sam ti rekao cene odprilike, a tu je i kuciste i dobro napajanje...
Pazi stvarno je nemoguce da pazaris sve sto si naveo za 200e, mozda i mozes, ali polovno, i to ko zna sa kakvom plocom, zato ti lepo dodaj jos malo para pa pazari pravu stvar, pogotovo sto planiras rad u 3d maxu i sl.!!!
hvala vam na savetima.. u medjuvremenu sam smislio da bih svoj sadasnji komp mogao da prodam za nekih 200e.... tako da bih time budzet popeo na 400e, ali za celu konfiguraciju, bez monitora, misa i tastature, naravno.... da li u tu cenu mogu da uklopim neki koliko - toliko pristojan komp ??
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.