Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
da li ima i gde se moze naci?
STRANA 1 OD 1
miquelle da li ima i gde se moze naci? 28.02.2007. 13:49 T3428

status: user
broj poruka: 12

da li neko zna da li ima intel p4(lga775)procesor sa clock-om vecim od 3 Ghz(tj.najjaci u toj klasi) sa 2MB cache-a(ili mozda cak i vise) i gde bih eventualno to mogao da uzmem(tj.menjao bih moj intel p4 na 3.0Ghz sa 1MB cache-a za gore spomenuti uz moju doplatu)..znam da ce mi neko savetovati da bolje pojurim core2 duo procesor i dr.plocu,ali mi ova kombinacija dobro odgovara zbog nekih ozbiljnih programa sa kojima radim,koji zaglavljuju na core2duo machinama(problemi su u samom softveru oko adresiranja kod hyper threading moda rada) ,a na mom savrseno rade,a malo dodatne brzine i malo vise cache memorije na procesoru mi ne bi skodilo,a pri tom moja sadasnja ploca sve to lepo podrzava.hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs