caos,forume.da li neko moze da me posavetuje koja bi mo ploca bila od koristi sa sledecim zahtevima:4 pci slota(2 za zvucnu karticu koju posedujem,1 za uad karticu i 1 za rezervu,bar 1 pci-express slot,agp-slot za graficku koju posedujem(8x),da podrzava SATA hdd(imam maxtor-a 250 GB,16MB cache),i najbitnije podrska za RAM(2x1GB ddr2 na 800MHz).dolazi u obzir i zamena za moju gygabite ga-vt880p combo,koja ima 3 pci slota,1 pci-express,agp (2x,4x,8x),podrzava 2x1GB DDR1 ili 2x 1 GB DDR2(do 533MHz)i podrzava i stare i SATA hdd(do 2 kom) i stara je nesto vise od godinu dana. i koliko bi otprilike trebalo da se doplati?ako neko ima neki konkretan predlog,evo mejl-a: mmitrasinovic@sbb.co.yu .pozdrav i hvala unapred
`ko nema u glavi,ima u nogama`,i najbitnije u vezi ploce,da podrzava intel pentium 4 procesor 3.0GHz(lga 775 socket).to zaboravih da jos navedem u malopredjasnjem pitanju
Los cipset, imao sam istu, morao sam da joj flesujem bios jer su brljali sejderi na malo jacoj grafickoj, konkretno na 7800GTX koja je kod mene na istoj ploci. Na forumima sam saznao da je problem u tome sto ima i AGP i PCI-E slot za grafiku na njoj jednoj i da se IRQ-ovi kolju na takvim plocama cesto...Naravno, proverio sam i video da je zaista u tome problem jer sam dobio odgovor od tehnicke podrske asusa a bio sam poludeo trazeci resenje bez logike...
Nakon upgrade-a biosa, sve je bilo OK ali kako hocete, ako smatrate da je OK, kupite. Samo sam Vam rekao jedno iskustvo sa tom plocom.
The box said: \`Windows XP or better, so I installed Linux\`
hvala na savetima,koliko sam video predlozeni via chipset imam i na mojoj sadasnjoj ploci,a sto se RAM-a tice,ploca mi podrzava DDR2 od 400 i 533 MHz,pa s`obzirom da iste nisam nasao u ponudi,reko` `daj sta das`.zato sam se i odlucio za ddr2 na 800MHz,jer je smesna razlika u ceni u odnosu na DDR2 na 667.no,videcu uopste da li i kako radi sa tim DDR2 na 800,ako ne,po svemu sudeci zamenicu plocu za neku sa boljim chipset-om
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.