Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Problem sa zvukom
STRANA 1 OD 1
krstak Problem sa zvukom 23.02.2007. 15:42 T3349

status: user
broj poruka: 71

Ortak ima Asusovu p4v533-mx plocu sa 6-to kanalnom integrisanom zvucnom kartom ( mislim da je AC `97) i odskora mu se javio sledeci problem: kada pokusa da pojaca izlaz na vise od 20%, javlja se nesnosno pistanje. Stavljali smo druge zvucnike, menjali smo drajvere i opet nista. Sve mu je radilo dobro dok nije reinstalirao Windows. Ja mislim da je problem u drajverima ali ako ne odgovaraju zvanicni drajveri, sta onda?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alexi Googlanjeeeeeeee....... 23.02.2007. 17:05 #12775

broj poruka: 677
Googlajte malo,potrazite nove drajvere na ASUSovom sajtu,ne znam......

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pirana Problem sa zvukom 23.02.2007. 17:06 #12776

broj poruka: 7
Problem moze da pravi mikrofonija,ako ti je mikrofon blizu zvucnika...
Ako mislis da ti je do drajvera,onda idi u control panel/add or remove programs -i obrisi PCI audio aplikacije i drajver.
POsle toga restartuj kompjuter i kad te bude trazio drajver,a ti mu daj da ga trazi sa diska sa drajverima.
Ako ti ovo ne resi problem onda poseti moj sajt https://www.freewebs.com/kompjuteri
pa vidi da li te neka zvucna kartica zanima.
Pozdrav od Zorana
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs