Evo pitanje...da cujem misljenja o sledecem.ISKUSTVA!
STRANA 1 OD 1
filni
Evo pitanje...da cujem misljenja o sledecem.ISKUSTVA!
23.02.2007. 02:35
T3339
status: user broj poruka: 1216
Kakva su vam iskustva i misljenja o sledecim komponentama..
- ASUS M2N-E ploca -GEIL CL5 1 GB 667Mhz Memorija -Gainward 7600GS GLH 1.4ns 256Mb 128 bit DDR3 Graficka karta
Eto...Molim ljude koji imaju iskustva sa nekim od ovih komponenti...Da napise svoje misljenje..Meni ce mnogo znaciti..a mislim i drugima..kada budu neshto kupovali..pa se mozda odluce za neshto od ovoga a mozda i ne..SAMO MOLIM DA SE NE UPOREDJUE SA GRAFIKAMA tipa 7900GTX i 8800 i tako dalje...jer svi znamo da su te bolje..toliko....Pozdrav.. ETO JEDNE mislim interesantne teme i korisna svima..Mozda neko postavi josh neku slicnu pa da komentarishemo...POZDRAV SVIMA DOBRI LJUDI :)))
Jedino što mogu da ti kažem je u vezi grafike koju si naveo. Odlična je, ima DDR3 memoriju i lako se klokuje tako da dobijaš karticu u rangu 7600 GT. Skid
Bolje GEIL...Super je memorija...Bar meni...ali hteo bi da cujem druga misljenja...jer sam na osnovu drugih mishljenja i kupio moj racunar..Koji ima bash navedene komponente....
Crkavaju ko blesave, (pun mi ih je servis), fabricki su overklokovane (pa su shatro najbrze), zezaju sa nekim memorijama. Jednom recju KRS HINA. Bolji ti je ABIT ili GA ili bilo koja druga. Kaze moje 12 godisnje iskustvo. pozzzzz
Nekad je no name bolji nego kingston. Sve zavisi. Jedini nacin da to saznos je empirijski. Probash, uporedis. Ja sam licno vise puta video da no name (iste deklaracije) radi brze od kingstona (neki winbond). Ako neces da se zezash pazari gejla ili corsair. one provereno ferceraju extra
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.