Cao svima! Potrebna mi je vasa pomoc oko procene komponenata, jer imam utisak da neko hoce da me `zavrne`. Koliko neko moze realno da mi trazi za sledece komponente i sta blize mozete da mi kazete o njima:
AMD 3200+ socket 754 ploca KT800 Pro
Molim vas da budete realni, radi se o polovnim komponentama. Hvala!
:: Cao svima! Potrebna mi je vasa pomoc oko procene komponenata, jer imam utisak da neko hoce da me `zavrne`. Koliko neko moze realno da mi trazi za sledece komponente i sta blize mozete da mi kazete o njima :: :: AMD 3200+ socket 75 :: ploca KT800 Pr :: :: Molim vas da budete realni, radi se o polovnim komponentama. Hvala ::
:: 50 evr :: :: :: :: Cao svima! Potrebna mi je vasa pomoc oko procene komponenata, jer imam utisak da neko hoce da me `zavrne`. Koliko neko moze realno da mi trazi za sledece komponente i sta blize mozete da mi kazete o njima :: :: :: :: AMD 3200+ socket 75 :: :: ploca KT800 Pr :: :: :: :: Molim vas da budete realni, radi se o polovnim komponentama. Hvala :: ::
50⬠je zavrtanje samo tako.... a na oglasima pcberze ljudi prodaju barton i plocu za 130.....
Ma shta reci kada sam video da ljudi ovde prodaju graficku 9600Pro za 110 Eur i tako dalje..mislim za 110 eur ima da uzmem josh 1 GB rama.. DDR ili DDR2...a od kartica za PCI-E ladno se uzme za te pare 7600GS ..koji ce raditi kao GT kada se klokne sa DDR3 memorijom...Uzas....shta ljudi sve pokushavaju....bash me zanima dali se neko upeca...
... pogledao bih i sam, nego za baksuza, rikne mi internet, pa sam morao ovako. Inace procesor je ok 6500 din, a ploca manje od 4000 i to novo! U svakom slucaju, pomogli ste mi na vreme, jer je `neko` tražio 150e za sve to!!! A da ima svacega, to se slazem! Hvala jos jednom i pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.