:: Imam jedan PIII kući i hteo bi da na njega instaliram xp ali nemam drajvere tražio sam ih bezuspešno Ploča je acer v66lt-2n.Hvala na pomoć :: Black Wol
Kako moze da postoji PIII za koji win xp nema drajvere... jel si probao xp sa ugradjenim SP2? Intel 82440BX/ZX cipset, pa to windows nalazi iz prve. Jel si siguran da je to uopste ispravno :) Ako jesi, potrazi drajvere na intelovom sajtu odnosno vidi koji ima zvuk pa i to potrazi odvojeno. Nisi obavezan da uzmes bas original. Mada sam nekako ubedjen da to sve mora da radi iz prve :)
drajvere za plocu nalazi iz prve ali za zvuk i grafiku ne mora da znaci uopste. nemoj samo se zajebes pa instaliras na manje od 192MB (3x64) rama - eventualno 128 koji god da imas hardver idi na sajtove proizvodjaca nacices nesto, ako ne imas razne pomoci: download.com, driverguide.com i td.
:: drajvere za plocu nalazi iz prve ali za zvuk i grafiku ne mora da znaci uopste. nemoj samo se zajebes pa instaliras na manje od 192MB (3x64) rama - eventualno 12 :: koji god da imas hardver idi na sajtove proizvodjaca nacices nesto, ako ne imas razne pomoci: download.com, driverguide.com i td :: :: Licence to kil ::
kako da na tu plocu stavi 3x64mb? http://www.vdr-wiki.de/wiki/images/1/15/Scovery250_mainboard1.jpg btw. i bx i ati rage i crystal audio verovatno imaju drajvere u xp-u ali ti ipak skokni na ati sajt pa skini i instaliraj njihove drajvere - ali ne catalyst (ista prica ako je slucajno matrox graficka)
Bili ste u pravu SP2 je našao sve drajvere za grafičku,čipset,zvučnu i mrežnu. Nego znateli kako da podesim gašenje računara,kad ga izgasim na kraju mi iskoči poruka sada je bezbedno da izgasite kompjuter,i onda moram da ga izgasim na dugme Black Wolf
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.