Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Koji RAM?
STRANA 1 OD 1
alexi Koji RAM? 20.02.2007. 15:09 T3303

status: user
broj poruka: 677
Hocu da kupim 512 DDRa,ali nisma siguran koji ram valja....Znam da je Kingston
visoko cenjen,ali u cemu je razlika izmedju npr Kingstona i Kingmaxa,ili PQIa(Osim naravno u dozivotnoj garanciji)?kako da razlikujem dobro od loseg,jer ne bih da se zeznem??
Pozdrav za sve!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alexi Opet Ja! 20.02.2007. 15:12 #12560

Zaboravih da napomenem da mi treba 512DDRa na 400!Help!

alexi I opet ja! 20.02.2007. 15:16 #12561

Koji smor,kao da sam sebi odgovaram na poruku!!!
Zna li neko da li neki servis popravlja neispravne RAM memorije?imam jednu 256icu,skuplja mi prasinu vec duze vreme???

viper nbl 20.02.2007. 15:25 #12564

broj poruka: 61
nema sta da se zeznes, sve ce ti raditi, i nemoj da slusas one koji smaraju sa kingstonom i ostalim poznatijim markama. Predlazem ti da uzmes geil, posto su jako dobri, ako ne, kingston. Al veruj mi neces se prevariti sta god budes uzeo. Ja sam imao i ncp i kingston i neke no name, i ni sa jednim modelom nisam imao problema.
p.s. ne mozes da popravis ram memoriju...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
radojicam ram 20.02.2007. 16:08 #12569

broj poruka: 20
za neki normalan rad na racunaru neces primetiti razliku ni za jednu memoriju i potpuno se slazem sa viperom....

ukoliko zelis da se zanimas klokovanjem procesora onda bi tebo da se pozabavis i memorijom jer dobra memorija je uvek potrebna za neki veci klok...

pozdrav

Diamond73 20.02.2007. 17:10 #12574

broj poruka: 111

ram se ne popravlja,garancija je nesto na sta najmanje treba da se oslonis,i PQI imaju 10 godina garancije.

Nisi rekao,igras se ili ne ? za obican rad,sto kazu kolege,sve ce ti raditi isto.

Btw,koliko se secam,kingston ima CL3 u odnosu na druge memorije(2.5),ja ne bih uzeo njega.Mada za desktop okruzenje,mislim da bi ti i on sluzio.
markobg kakva crna dozivotna garancija u zemlji srbiji? 20.02.2007. 17:26 #12577

broj poruka: 18
na svim testovima, poslednjih par meseci, kingmax je jaci i bolji od kingstona, a opet su oba bolja od pqi.
Pozdrav
MaRkO HGspot

ezzy re 20.02.2007. 21:40 #12594

broj poruka: 33
Po meni izbaci Kingston iz konkurencije. Corsair ili Kingmax..... Ne mozes da omasis. Poz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs