Hocu da kupim 512 DDRa,ali nisma siguran koji ram valja....Znam da je Kingston visoko cenjen,ali u cemu je razlika izmedju npr Kingstona i Kingmaxa,ili PQIa(Osim naravno u dozivotnoj garanciji)?kako da razlikujem dobro od loseg,jer ne bih da se zeznem?? Pozdrav za sve!
Koji smor,kao da sam sebi odgovaram na poruku!!! Zna li neko da li neki servis popravlja neispravne RAM memorije?imam jednu 256icu,skuplja mi prasinu vec duze vreme???
nema sta da se zeznes, sve ce ti raditi, i nemoj da slusas one koji smaraju sa kingstonom i ostalim poznatijim markama. Predlazem ti da uzmes geil, posto su jako dobri, ako ne, kingston. Al veruj mi neces se prevariti sta god budes uzeo. Ja sam imao i ncp i kingston i neke no name, i ni sa jednim modelom nisam imao problema. p.s. ne mozes da popravis ram memoriju...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.