Generalno treba da probas ako imas mogucnost pre kupovine, ne moze nista lose da ti se desi ploci ili sl.! Dakle slobodno ih upari i ako ti se podigne sistem normalno uradi par testova, obavezno i Gold Memory!!! U principu sve zavisi od same ploce, a i s obzirom da su obe ddr800 bitno je da ti obe imaju bar iste oznake za latencije: CAS Latency 5-5-5-15
Da budem iskren, jednom sam stavio 2 razlicite memorije i restartovao mi se komp dok nisam ubacio iste, e sada, generalno bi trebalo to da shljaka, ali nemoj nikako kupovati dok ne probas, moj savet.
:: Moze li ove dve memorije da rade u dual chanel ddr2 800 :: :: Kingmax Mars DDRII-800 Long-DIMM i Apacer ddr2 800MHZ,1GB,CL5Voltage:1.8 :: - 240-pin DDRII 800MHz :: - CAS Latency 5-5-5-1 :: - Memory Bandwidth: 6.4GB/ :: - Voltage: 1.8 :: - Capacity:1G :: Ploca je gigabyte nforce 430 am2 , a procesor je 3800+ 64x2 Am2 Windsor core 65w :
Posto imam istu plocu i procesor interesuje me da li si probao da nemestis u biosu da ti memorija radi na 667 ili 533 MHz i da li ti je komp tada radio stabilno?
Sta bi na kraju od uparivanja Kingmaxa i Apacera ? :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.