Ovako : Moram da kupim novu plocu (stara riknula ), pa sam mislio da uzmem i neki AMD 64 bitni procesor. Sta mi preporucujete da uzmem da me sve izadje oko 150 eura . Na tu plocu bi trebalo da upasem Gigabyte ATI radeon 9550 tv-aut 256 ddr i 512 MB rama kingston.
Nisi rekao da li ti je AGP graficka karta, ali predpostavljam da jeste, s toga bih ti preporucio: Procesor - AMD64 3200+ venice(s 939) = 72e Ploca - MSI K8N NEO2-FX = 66e
=138e
Mozda za par evrica gore(do 150) da se uzme neka malo bolja ploca ili jaci procesor, mada mislim da ti je ovo OK za tvoje komponente, nema potrebe da se razbacujes!
pa pre nego sto mi je palo ova kombinacija na glavu postojala je mogucnost prodaje celog kompa komplet : ploca neka matsonik CPU 1.7 intel HDD 80 GB i ostalo iz gore navedenog teksta Po nekoj proceni to bi prodavo za 150-eura i da dodam jost 150-200 pa da sklapim nesto. otprilike ovako nesto ploca asus m2n-e athlon64 3800+ x2 am2 160 gb sata2 1 gb ddr2 rama na 800mhz to je u planu cim skupim kuntu
Sta mislite o ovako necemu i koliko bi me to izaslo ?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.