Imam ponudu da moj Athlon64 2800+ i plocu (MSI K8N Neo3 NF4) zamenim za s939 X2 3800+ i plocu (MSI K8N Neo4 Ultra NF4) uz doplatu nekih 130â¬, sta mislite o tome? Planiram uskoro 8800GTS 320MB i rec je da ce moj stari cpu i ploca isuvise sniziti performanse graficke te da je bolje da upgradujem. U ovoj varijanti sacuvao bih 2GB Geil ram, pri prelasku na AM2 dodavao bih novac i za ddr2 a prelazak na Conroe (iako u svakom slucaju bolji) isuvise skup sada, (cpu + ploca + ram). Da li se ovo isplati ili ne? Kako bi se 8800GTS 320MB ponasala na mom kompu, a monitor je Samsung 205BW, sto znaci da se mora igrati u native rezoluciji da bi bio wide. Hvala unapred.
Generalno, sasvim ti je dovoljno 2gb rama, i prelazak na ddr2 ti i nije toliko neminovan(bar jos ne)! Sto se tice isplativosti, definitivno ces dobiti na performansama sa dual core procesorom, tako da mislim da ti je skroz ok varijanta za doplatu! Naravno ako mozes obaraj cenu sto vise!!! .))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.