Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
GIGABYTE K8NF9-RH??
STRANA 1 OD 1
alexi GIGABYTE K8NF9-RH?? 14.02.2007. 23:17 T3235

status: user
broj poruka: 677
nacuo sam jednu zanimljivu stvar sto se tice ove ploce(mozda je glupost,zato i pisem
ovo):
da li moze neko da mi kaze da li je istina da ova ploca moze ujedno da radi sa DDR i DDR2memorijom,i da li takve ploce uopste postoje?

Hvala u svakom slucaju! alexi

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
filni Evo ti link 14.02.2007. 23:43 #12271

broj poruka: 1216

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2296&ModelName=GA-K8NF-9-RH

Radi samo sa DDR 400 Mhz... Ne podrzava druge memorije..Toliko o tome..ali ima PCI-e i AM2 socket.... POZ
imarkovic Gigabyte 15.02.2007. 10:16 #12289

broj poruka: 18996
Ta ploca je ukratko krs!
imarkovic Gigabyte 15.02.2007. 16:16 #12301

broj poruka: 18996
Ta ploca je ukratko krs!

e nek si nam i rekao....
da li je covek pitao uopste o kvalitetu ploce da bi tvoj komentar imao ikakav smisao???

Pa, i nema nekog specijalnog smisla, samo sam izneo istinu, jer sam imao problema sa tom plocom, a osobe koje su ponosne i odane Gigabyte-u, mogu svoj ponos da okace macku o rep, a pretpostavljam da si ti ponosan onako bas bas na Gigabyte, nadam se da neces osetiti na svojoj kozi koliko su u stvari kvalitetni...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs