kakva je cena? ako niste sigurni da se pogadjamo da otkupim Djuture :)
:: dobar ovaj Asus asortiman, mada mi nije to zapalo za ok :: ova sa krznenim cizmicama mi je mnogoo privlacnija od elektronike : :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568 :: ::
:: Prvo, ona može može biti devojka/žena kolege sa berze pa ispadaš krajnje neumesan, drugo ti ko da žeMsko nisi vid`o godinu dana.. :: :: support normalit :: :: :: :: :: A joooooj brate moo :: :: Kako bi čika to hefta :: :: .....bruk :: :: ..MILF.. :: :: :: ::
@Daum o ukusima ne vredi raspravljati...možda ima nečega u njoj što ga je uzbudilo...:)
support normality
:: Ja bih rekao da je u pitanju decenija najmanje :: @Daum + :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: :: Prvo, ona može može biti devojka/žena kolege sa berze pa ispadaš krajnje neumesan, drugo ti ko da žeMsko nisi vid`o godinu dana.. :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: :: A joooooj brate moo :: :: :: Kako bi čika to hefta :: :: :: .....bruk :: :: :: ..MILF.. :: :: :: :: :: ::
Mogu da komentarišem, i naravno imam šta lepo pored sebe, ali budite realni, nije baš devojka nešto specijalna, mada dobro, kako neko reče, ukusi su različiti...
Ko što je neko pokazao davno sliku neke crne devojke iz one serije V, sa kratkom kosom i rekao `lepota`, mada sam pretpostavio da je mislio muška... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ovaj Daum uvek nesto zakera kod zena!Sta joj bre fali?Prvo nije lepo komentarisati dame :: :: Inace sad sam mogao Maximus IV da ti zavrsim za 150 eur al ces kitu sad dobiti posto si mi uvredio Asus koleginicu : :: :: Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA :: Yours truly, Jensen. :: ATI Cayman Epic Fail :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: ::
:: Sta si nam ovo cudo pustio?!Pa to i ima samo u Ukrajini i Madjarskoj :: Mislim da to ne bi zadovoljio i tvoj prijatelj Mutombo.. :: :: hteo bi kupiti jabuk ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.