Ploca sa AGP-om za Intel 641 (Hitno mi treba predlog i gde ima,hvala...)
STRANA 1 OD 1
Lemi
Ploca sa AGP-om za Intel 641 (Hitno mi treba predlog i gde ima,hvala...)
12.02.2007. 22:30
T3212
status: user broj poruka: 6
LemiUziceImam staru masinu pa sam hteo malo da je osvezim (meni dovoljno) uzeo bih 641 ali ne mogu da nadjem ` plocu` u blizoj okolini...prihvatam sve informacije i predloge...voleo bih da je Intelov chipset ...865 ili neki slican i da je ploca ATX zbog PSI slotova...trebaju mi....STA MI PREDLAZETE....inace imam:
Kingston 2x512 DDR400 MSI NX6600 VTD 256MB vivo Maxtor 40 GB ATA WD 120 GB ATA DVD LG CDRW LG ...Celeron na 2 Ghz 478 ...MSI 865 Neo2 V Hvala unapred svima koji mi pomognu da nadjem najbolje resenje....
...ma ja bih samo zeleo da mogu da igram igrice novijeg datuma ...tipa Oblivion i sl. i da mi pri tom ne ne koci...mislim da bi sa ovom kombinacijom Intela 641 i moje graficke uz 1Gb rama to moglo `da pije vodu`...nisam neki prekaljen gamer pa da se toliko razumem u masineriju....uostalom da li ce to igranje biti moguce sa ovakvom konfiguracijom...
Dakle kako sam rekao znam gde ima Giga-Byte GA-8I865G775-G-RH pogledaj na site-u Giga-Byte-a pa mi se javi ako hoces da kupis ploca je nova sa garancijom. Mob 063/237628
NAVEO SI DA IMAS MSI I865 PLOCU I CEL 2.0. PLOCA JE SASVIM OK. PROCESOR TI JE KRNDELJ KOJI RADI SPORIJE OD PENTIUM TROJKE. KUPI CELERON D ILI PUNU CETVORKU NA BILO KOLIKO (2.4 PUNA KAPA) I MASINA CE TI POLETETI. NE ZAMAJAVAJ SE KUPOVINOM DRUGE PLOCE, BACICES PARE NEPOTREBNO. ZA TE PARE MOZES DA ZAMENIS CPU I PLUS DA DODAS JOS MEMORIJE.
:: :: LemiUzice :: :: ma ja samnestoradiji za Asus varijantu tipa P5P800...SE ili MSI NEO3-F ali hvala u svakom slucaju...ako se predomislim javicu ti se...Pozz
Gresis. Gigabyte GA-8I865G775-G-RH je MNOGO bolja ploca od P5P800SE. P5P800SE se preterano greje, pogledaj forume po Asusovom sajtu. Ja sam imao P5P800SE na kojoj mi je iz cista mira EKSPLDIRAO south bridge i distributer mi je PRIZNAO garanciju iako na tekve stvari ne ide garancija (klasicno fizicko ostecenje). Medjutim na Asusovom sajtu negde postoji priznat ovaj problem, tako da se eksplozija cipova i kondenzatora na ovoj ploci uvazava kao reklamacija. Onda sam uzeo Gigabyte GA-8I865G775-G-RH i sve je poletelo i radi stabilno i dan danas. Da ti ne pricam da mi je 805ca na asusu radila na 3.2GHz a na GA-8I865G775-G-RH na 3.5. Sada sam presao na Gigabyte 945 plocu na kojoj mi radi 3.6 svajki dan a ide do 3.8 bez problema.
Dakle u konkurenciji GA-8I865G775-G-RH ne razmisljaj o P5P800SE.
Uzmi lepo plocu ABIt IS7-G ako je nadjesh..i procesor CELERON D na 2.8 GhZ ! prodaj to tvoje..Sve ce ti raditi..I mozesh odmah da ga kloknesh na 3.6Ghz bez dizanja napona i bilo cega..i radice extra..FSB mu je 800..Milina....ERto..Ja sam takvu plocu i procesor nashao za 70 EUR ..ali sam prodao..Kupio AM2 3500+ :0 Novo je novo :) Eto...Znaci samo ti procesor baguje kao shto je jedan rekao..Znaci Uzmi original intela na 2.4 ili vishe i uzivaj!Pozdrav..i menja graficku za 7600GS GLH DDD3 ako ima za AGP i miran si duze vreme...ako ne..onda 7300GT DDD3...>Pozdrav ASUS JE ASUS :)))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.