Vlassnik sam maticne ploce ASROCK Conroe 865 PE i Intelovog procesora D 945. U biosu mi merenje za temperaturu CPU pokazuje 58 C, dok mi programi poput Hardware sensors monitor i Everest Ultimate pokazuju temp. od 49 C.za CPU. Ova dva programa beleze i temp. od 58 C. ali je po njima to temp. napajanja !! Drugim recima ono sto je u biosu temp. CPU, to je za HM i Everest temp. napajanja. Sta sad??
lik je rekao da ima asrock a ne asus, pazi, moguce je da te laze program, jer MOZDA nije bas najkompatibilniji sa plocom, obrati paznju da li na spisku u programu ima tacna oznaka tvoje ploce
Sa maticnom plocom nisam dobio nikakav program za hardware monitor tj. na disku ga nema. Sa druge strane HM i Everest mi daju identicne temperature, napone, brzine ventilatora itd... Cak sam i otvarao PC da bih mogao da prstima dodirnem bakarno podnozije nas CPU, i ono uopste nije tako toplo. Moje pitanje je da li bios daje 100% tacne podatke??
Sa maticnom plocom nisam dobio nikakav program za hardware monitor tj. na disku ga nema. Sa druge strane HM i Everest mi daju identicne temperature, napone, brzine ventilatora itd... Cak sam i otvarao PC da bih mogao da prstima dodirnem bakarno podnozije nas CPU, i ono uopste nije tako toplo. Moje pitanje je da li bios daje 100% tacne podatke??
:: lik je rekao da ima asrock a ne asus, pazi, moguce je da te laze program, jer MOZDA nije bas najkompatibilniji sa plocom, obrati paznju da li na spisku u programu ima tacna oznaka tvoje ploc
Nisam ni rekao da on ima asus.
Uglavnom,razumeli smo se.
Ja bih vise verovao biosu,ako me adamsd nije shvatio dobro,izvinjavam se.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.