Interesuje me da li je nekovideo gde ima da se kupi coprsair dominator memorija 2 x 1Gb na 800Mhz. Bila je jedno kratko vreme u Imtelu i kostala je 302 eura, ali nisam tada imao kesa, pa sam zakasnio.
Alternativa mi je corsair XMS 2 x 1Gb na 800Mhz, koja kosta 285 eura.
Ako neko ima jos neki predlog rado cu ga cuti.
Hvala svima i pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Stigne u Imtel, s vremna na vreme. Budi uporan i strpljiv, uhvatices je sigurno. Nebi bilo lose da ih pozoves i porucis - rezevises.
:: Interesuje me da li je nekovideo gde ima da se kupi coprsair dominator memorija 2 x 1Gb na 800Mhz :: Bila je jedno kratko vreme u Imtelu i kostala je 302 eura, ali nisam tada imao kesa, pa sam zakasnio :: :: Alternativa mi je corsair XMS 2 x 1Gb na 800Mhz, koja kosta 285 eura :: :: Ako neko ima jos neki predlog rado cu ga cuti :: :: Hvala svima i pozdra :: :: Milo :: :: Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga :: Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga :: Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se :: Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
A, sto ne bi uzeo Kingmax 2x1gb na 800, ima ga u Gigatronu, i kosta 260evra, ne radi nista losije od corsair-a, a najpre, u Imtelu nije bilo dominatora, dominator ti je na 1200, nego corsair twinx
Poceo sam da razmisljam i o GEIL memoriji, kao i TakeMS jer se bas dobro pokazala na Digitalovom testu u januarskom broju a kosta 228 eura i dodao bih jos neke hladnjake na nju. Ako neko ima ovu memoriju neka kaze. Za Dominatora na 800 sam cuo da se ne klokuje bas nesto a i radi na 2.1V da bi ostavario 800 Mhz uz 4 4-4-12 parametre, sto moze da ostvari vecina memorija koja radi na 800 uz manju ili istu voltazu.
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Zbog nepouzdanosti novina sam i pitao. Taj TakeMS zvuci mnogo dobro da bi bio istinit. Doduse zvao sam i dobija se 10 godina garancije, sto ipak nesto znaci, ali mi je cudno sto u Digitalu nije ta memorija dobila ni jednu nagradu, npr `Editors Choice` ili `Best Buy`. Zato i pitam da li neko ima tu memorija i da li moze da podeli utiske.
Hvala svima
Milos
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.