Da li neko zna gde moze da se kupi 1x1gb(ne 2x512 ne 2x1gb) geilove memorije na 800Mhz? Ako je nema nigde da li je dobra zamena transcend?
Ranije sam negde citao da kad se ima x rama onda se negde u registru podesi neka opcija na nekoliko desetina hiljada u zavisnosti od kolicine rama.Da li neko moze da mi kaze koja je to opcija i na koliko treba da se podesi?
PS.pre 5-10 godina sam na nasoj televiziji gledao neki spot gde kao astronauti idu na mesec...pesma mi bas bas svidela,ali ne znam ime grupe...80% sam siguran da se radilo o nekoj nasoj grupi(sumnjam na elektricni orgazam).Da li neko zna ime grupe i ime pesme?
kao prvo, Geil i Transcend nisu na istom nivou, Geil je bolja i skuplja memorija, a ako ti treba povoljna memorija, uzmi Kingmax, imas u Gigatronu, 1x1gb, kosta 130evra, na 800 je
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.