Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Preporuka za plocu sa 965 chipset-om
STRANA 1 OD 1
DrGrozozo Preporuka za plocu sa 965 chipset-om 10.01.2007. 12:25 T3010

status: user
broj poruka: 203
Jel moze neko konacno da kaze kakva je ploca MSI 965 Platinum u odnosu sa drugim 965 plocama? Dal se moze uzeti nesto bolje za neku malu doplatu?
Jel mozda bolje uzeti neku Intel by Intel plocu?...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
star preporuka 10.01.2007. 21:21 #11415

broj poruka: 15
asus P5B-E Plus.Ploca se dobro overklokuje sistemska magistrala moze da ide do 500Mhz mada ako neces da klokujes obezbedice ti stabilan rad.
Ima kvalitetno napajanje procesora i svi kondenzatori su polimerski sto ce obezbediti dugotrajniji rad od obicnih kondenzatora,znaci model plus,ima i bez plusa,da znas ako budes uzimao.

imarkovic P965_P5B-e plus 11.01.2007. 14:34 #11426

broj poruka: 18996
Brate, nemoj molim te da uzimas MSI, imaces problema, masa ljudi se zali, cak sam se i ja opekao par puta, nije se nesto specijalno pokazala u testovima, ASUS i ABIT je pokopavaju, kao i Gigabyte, u vezi ove ploce: P5B-e plus, ne znam da li osoba poseduje tu plocu, i gde je uopste nasao, ako je neko to trazio, to sam bio ja, obisao sam, ALI bukvalno ceo grad za tu plocu, ali je nigde nisam nasao, porucio sam je direktno iz Taiwan-a preko jedne firme, ali nista, znaci zaboravi na tu plocu, ne postoji kod nas, znam da ima 100% polimerske kondenzatore, sve je to lepo, ali kad nema onda nema! ja sam se pomirio sa sudbinom, posle 3meseca cekanja i uzeo ABIT AB9, i mogu reci da sam prezadovoljan plocom, ima 6xsata, 965E chipset, podrzava c2duo, c2duo quadcore, extreeme, ima hot-pipe na sebi, firewire, 8xUSB, ploca je fenomenalna, jedino sto ima roze bios ali ko ga j..e...preporucio bih ti tu ili neku drugu ABIT-ovu, ne mozes se zeznuti, ploca kosta 144evra, imas je u HG spotu, BelComputers-u, ako nisi za ABIT, onda ASUS, P5B, P5B-e, ili P5B-deluxe (najbolja od 3 navedene), nemoj da ti padne na pamet da si pokusao da nadjes P5B-e plus, veruj mi da je nema kod nas, niti verujem da ce se uopste pojavljivati (razlog ne postoji), mozda ti je jos bolja varijanta da uzmes Intelovu plocu, mislim, ako imas intelov procesor, gde ces bolje...eto, pa razmisli

Goran8407 ASUS P5B 16.02.2007. 12:08 #12347

broj poruka: 134
Jel kod P5B ploce sistem mora da se dize sa SATA hdd-a? Posto u specifikacijama na zvanicnom sajtu pise da Win ne prepoznaje ata kontroler bez instalacije nekih drajvera.

`It is very important to notice that the single ATA/133 port available on this motherboard is controlled by the JMicron chip, not by the chipset. This means that if you still have a parallel IDE optical drive it will only be recognized on Windows after you install JMicron’s driver.`

Jel to ATA polako odlazi u zaborav? :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs