Sklapam ovu konf.Zbog kinte se lomim izmedju Semprona 64 3000 i Athlona istog takvog.Komp koristim skoro iskljucivo za igrice,sto se vidi i iz low end ploce koju kupujem.Kapiram da su vaznije grafika i memorija od procesora.Sta dobijam ili gubim sa Athlonom-Sempronom? MSI K9N NEO-F nForce 550/DDR2/SATA2/GLAN/SB7.1/RAID/1000MHz/PCI-E KINGSTON VR 1GB DDR2 667 CL5 GAINWARD 7600GT TD256MB DDR3 TV&DVI Out PCI-E NAPAJANJE 550W LC6550GP LC Power SilentGiant Green Power
Realno, ja bih bez ikakvog razmisljanja uzeo Athlona, a samo iz razloga tog npr. da se vratis pre jedno 5 god i sta bi tada kupio Athlona ili Durona? Athlon je Athlon, Sempron i rest.... cisto, ne bacanje para, vec po meni greska. Naravno gledaj da uzmes AM2 a ne 939....
OK uzimam Athlon,a za plocu sam video sve sto imaju da kazu na sajtu proizvodjaca.Skuplje ploce su skuplje zbog ekstra opcija koje meni iskreno nikad nece ni trebati.AM2 se podrazumeva. Kum Donke
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.