Cesto mi racunar vraca datum na 1.1.2000. ili na 1.1.1601. Kad vrati datum nece da podigne sistem,pa moram fizicki da resetujem i udjem u Bios da vretim datum na normalu pa tek onda da ga podigne.Nemam pojma o cemu se radi, kasperky kaze da nemam nikakvih virusa. Konfiguracija je Ga-7ZXE 1.x,Amd Athlon 950, 256 Sdram, 80G hard i fx5200 Hvala unapred
to je slicno stanje onome kao kad prvi put pokrenes pc,mislim,nova ploca i sl.???? pogledaj prvo malo detaljnije po bios-u,flesh-uj bios,ili clear-uj cmos,ako nemas jumper,onda fizicki-baterija.posto nema sta drugo da te zeza.pozz
Imam isti problem sa Gigabyte plocom, s tim sto nije u pitanju baterija (menjao sam dve i ispitao unimerom), već jednostavno ploca nije u redu. pokusaj da flesujes bios novijom verzijom sa sajta proizvodjaca.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.