znaci u cemu je razlika izmedju ovih memorija? znaci imam plocu asus m2n-e i neznam vise koju ddr2 memaru da uzmem...znaci objasnjenje ako neko zna i neka preporuka za neki kit 2x512mb DC do nekih 120E kao i nabavka,gde? Hvala... fain2daniel
na ovom site-u,postoji jedna lepa opcija koja se zove search : pa,shodno tome moj savet tebi:,u search upises 512MB DDR2,i posle nekoliko sec.dobices odgovor na pitanje gde kupit DDR2 mem.
pitao sam za preporuku neke radnje a ne za neku opciju...svoje pametne savete zadrzi za sebe! anyway hvala svima na savetima i ako neko jos ima neku memaru da doda koju da uzmem slobodno fain2daniel
:: na ovom site-u,postoji jedna lepa opcija koja se zove search :: pa,shodno tome moj savet tebi:,u search upises 512MB DDR2,i posle nekoliko sec.dobices odgovor na pitanje gde kupit DDR2 mem. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.