Javio se chovek sa, mislim, najjachim PentiumD iz serije. Jedino je pitanje koliko je pouzdan, s obzirom na nadimak. I ne reche ti nama, koju plochu imash?
Heyy, Asus P5WD2-E premium :) ne znam kakav je najjaci ali ovaj D820 se prilicno greje..
Ne znam sta bih dobio, mislio sam da ima procesora za neku sica lovu s obzirom da im je vreme prilicno proslo pa da zamenim :) ali izgleda da nisam u pravu...
Takodje, mozda neki dobar kuler resava grejanje, ja imam neki coolermaster cooler trenutno nisam pri kompu a zaboravio sam sta je u pitanju..
:: Javio se chovek sa, mislim, najjachim PentiumD iz serije. Jedino je pitanje koliko je pouzdan, s obzirom na nadimak :: I ne reche ti nama, koju plochu imash :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
Pentium Extreme ED 965 (3.73GHz) ,ali to neces kod nas naci.Ovoga D 945 sam imao i lepo mi je radio na ASUS P5W DH Deluxe ploci.Ne mogu da verujem da ova tvoja ploca nece da primi C2D.Ja sam posle na ovoj mojoj terao E6600,isti je chipset kao i na tvojoj ploci.Vidim da na specifikaciji tvoje ploce pise `Support Intel next generation 65nm CPU`,ako to nije C2D, ne znam sta je?Stavi najnoviji bios na plocu,nadji neki C2D od drugara i ubodi ga u plocu,mora da radi.Ja bi cak uzeo bios od ove P5WDH ploce pa bi njega ponudio ploci na kvarno,ako prodje update super ako ne mislim da onaj `crash bios` moze popraviti stvari bez puno petljancije.
ma nemam od koga da uzmem C2D :( ali nema veze, vidim da ljudi imaju ovde neke D verzije pa cu da vidim da li mozemo da se dogovorimo..
generalan problem oko ovih D procesora, barem po onome sto sam nasao na netu je da se uzasno OC-uju.. :)
:: :: :: Pentium Extreme ED 965 (3.73GHz) ,ali to neces kod nas naci.Ovoga D 945 sam imao i lepo mi je radio na ASUS P5W DH Deluxe ploci.Ne mogu da verujem da ova tvoja ploca nece da primi C2D.Ja sam posle na ovoj mojoj terao E6600,isti je chipset kao i na tvojoj ploci.Vidim da na specifikaciji tvoje ploce pise `Support Intel next generation 65nm CPU`,ako to nije C2D, ne znam sta je?Stavi najnoviji bios na plocu,nadji neki C2D od drugara i ubodi ga u plocu,mora da radi.Ja bi cak uzeo bios od ove P5WDH ploce pa bi njega ponudio ploci na kvarno,ako prodje update super ako ne mislim da onaj `crash bios` moze popraviti stvari bez puno petljancije.
baci mi na mail koliko trazis za njega.. samo upozorenje nemam mnogo parica pa ... :)
:: Mislim da je 930 (nisam siguran) clock na defoltu je 3.01 GHz :: :: Pogledacu u cpu-z koji tachno pa se mozhda dogovorimo :: :: EDIT: Jeste taj a evo i slidzhe :: http://img209.imageshack.us/img209/1109/cpuz2.jpg
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.