Ljudi, lomim se vec nekoliko dana da li da menjam svoj CPU (Intel) i plocu. Skupio sam nesto para pa ne znam da li da Pazarim AMD 3000+ s939 i A8V plocu jer bih iskoristio nesto od starog hardvera ( Ati 9600XT AGP i 2x512 Geil upareni moduli, 2x80GB Maxtor ATA 133).Koliko mi se cini ova A8V ploca jedina na s939 ima i AGP. Dajte neke preporuke, ako nije problem
Menjao sada samo delove ili komplet (ako menjas komplet uzimaj pci-e) isto ti se hvata, jer od naredne godine dolaze i standardi pci-e 2.0 i sata III, iako ce ti svi reci da i stari ce raditi ok shvatices da to postaje optimum, tako da zavisi od kinte, menjaj koliko se pokrpis za neku jacu agp varijantu a dogodine bukvalno sve promeni.
Asus P5P800SE, AGP, Dual channel DDR, 3 godine garancije + Intel D-805 ili jaci... Nebi trebalo da te izadje vise od 190E kesa. Posto je doticna polca EOL (end of life) vrlo ces je tesko naci. Ako ne znas gde ima javi mi se na mail. Agresor nemoj da se reklamiras ovde, nije lepo, ovaj forum ne sluzi za te stvari.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.