Pozdrav, ljudi,vidim da ste genijalci po pitanju hardvera, pa vam se obracam sa molbom za savet: Elem,moj komp star 2 godine,me opasno zeza,majstor rece da je otisla maticna,koju sam menjao pre par meseci.Pa se odlucih za zamenu proc.maticne i graficke,jer bih presao na PCI,a i napajanje bi dobrodoslo jer mi je staro lose"ovdasnji diler mi je pri kupovini starog uvalio neko kinesko s.anje lakse od kutije. STARA konfiguracija:
Ploca- MSI ms 6570E Procesor- AMD Athlon(tm) XP 2500+ 1,89 GHz VGA- MSI ATI RADEON 9550 128MB - 128bit Memorija- 512 Mb DDRRAM PQI Zvuk-Creative SB0410 SB Live! 24-bit NEC DVD_RW ND-3540A Microsoft Windows XP sp2...
Koju novu konfiguraciju da izaberem? Fond za razvoj je do 30000din Jos nesto, sta mislite o gigabyteu-dobio sam predlog za njegov komplet maticne,grafike 7300gt,i amd 3000+64,za 240eura-naravno sve je novo? HVALA UNAPRED
Kad vec uzimas novo uzmi socket AM2 Athlona, socket AM2 plocu i 1GB DDR2 memorije. Ako uzimas 7300GT uzmi Leadteka sa DDR3 memorijom brza je kao 7600GS.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.