Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Pomoc - Cooler za Procesor!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Pomoc - Cooler za Procesor! 13.08.2006. 15:43 T2087

status: user
broj poruka: 18472
Hteo bih da zamenim cooler jer hocu malo da overclock-ujem masinu ali standardni intelovi koji se dobiju uz procesor nisu nesto a i mnogo su bucni.Nego ovako:Gledao sam po netu i vec duze vreme pratim testove i dosao sam do zakljucka da su najbolji GlacialTech cooleri,ne znam mozda gresim ali sam se uverio.Ma nije ni bitno.Moj problem je taj sto ne mogu da nadjem kod nas na trzistu ovaj model te marke - Igloo 5700 MC jer bas hocu njega!Ako neko zna neku firmu gde to mogu nabaviti i kolika je cena od prilike molim neka mi ostavi adresu!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Diabolique Cooler 13.08.2006. 19:34 #7410

broj poruka: 205
Neznam gde mozes d nabavis, ali znam da su Cooler Master odlicni kuleri.

vranjanac cooler 13.08.2006. 23:41 #7415

broj poruka: 24
thermaltake big typhoon je jedan od najboljih, ali ces ga tesko naci. naruzbina ili mali oglasi.
set cooler 14.08.2006. 10:33 #7421

broj poruka: 165

CoolerMaster Hyper 6+ (da ne boli glava)

:)
poz.
dragojlo2 ne boli glava ,ali boli dzep!!! 14.08.2006. 19:44 #7440

broj poruka: 718
Probaj da nadjes negde arctic freezer7pro! kosta u austriji oko 20e.(sa postarinom i pdvom neka bude i 30) a vredi svaku paru.
a ko uzimas coolermaster dodaj jos 20e i uzmi vodeno hladjenje ,jer ti je za overklok ono najbolje , a nijedan ventilator ne moze da ti ohladi procesor k`o voda jer koristi vruc vazduh iz kucista!!! `Ajd u zdravlje!
p.s. pazi i na napajanje!!!
SkyFire Hvala svima na savetima! 15.08.2006. 04:30 #7452

broj poruka: 18472
Evo pogledao sam svaku firmu posebno i pregledao karakteristike.Bacio sam oko na CoolerMaster.Ok je i taj Hyper 6 mada razmisljam o toj varijanti da ipak uzmem sa vodenim hladjenjem samo sto ne znam koji da izaberem.Nije problem da kupim i da nabavim,imam drugara u Nemackoj koji ce mi brzo poslati.Ne znam sta da mu kazem koji model tacno.Isao sam na sajt i pogledao,imaju neki water block i system.Sad taj water block sam nasao ovaj i cini mi se da je ok a ne mogu bas reci da se razumem oko ovih vodenih hladjenja:
AquaTrident CPU Water Block(RL-CUC-CNU1),zato i trazim jos malo pomoci!
dragojlo2 idi na www.alternate.de 15.08.2006. 12:41 #7456

broj poruka: 718

Idi na ovaj sajt i ako hoces uzmi vodeno hladjenje od cooler mastera aquagate koji tamo kosta oko 60e,dok je kod nas 120! Mogu i da ti odmah posalju ovamo (mislim na alternate) . Ili probaj da uzmes arctic cooling freezer 7pro , jer kosta samo 20e , pa ga isprobaj! Pola Nemacke se kune u njega ,pa ne moze da bude los ,a nije skup ,i uzmi neko dobro napajanje za ostale pare.Tako ces dobiti osnovu (hardversku) za solidan i siguran overklok , pa kad prodjes kroz to onda ces vec znati i sam sta i gde da trazis! `Ajd u zdravlje!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs