Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
gde da nadjem plocu asus a7v8x
STRANA 1 OD 1
Barni gde da nadjem plocu asus a7v8x 08.08.2006. 13:56 T2073

status: user
broj poruka: 1

unapred zahvalan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vranjanac nigde. 08.08.2006. 14:07 #7337

broj poruka: 24
cisto sumnjam da bi mogao da ih nadjes u nekoj radnji
ja imam jednu, ali na zalost, i meni treba ;-)

mozes da das oglas da trazis polovnu, tako ces je najlakse naci.
VMARC A7V8X-X 08.08.2006. 14:29 #7340

broj poruka: 9420

polovnu tesko, novu nigde.
igor gde da nadjem plocu asus a7v8x 08.08.2006. 17:08 #7343

broj poruka: 3

Ne razumem se toliko u ploce, pa cisto da kazem da cu ja uskoro prodavati A7N8X, zajedno sa Bartonom 2600+, ne znam koliko se ove dve ploce razlikuju...
VuKaSiN82 Re: gde da nadjem plocu asus a7v8x 08.08.2006. 18:08 #7345

broj poruka: 128
::
:: Ne razumem se toliko u ploce, pa cisto da kazem da cu ja uskoro prodavati A7N8X, zajedno sa Bartonom 2600+, ne znam koliko se ove dve ploce razlikuju...

Tvoja ploca je bolja od A7V8X jer je na tvojoj Nforce chipset, a on je brzi od Via chipseta, ali sumnjam da je razlika velika.

Milost ne trazimo, milost ne dajemo
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Sovjet Ti bas mrzis sebe 08.08.2006. 18:35 #7350

broj poruka: 12
Jedino bi najgorem dusmanu preporucio da kupi ovu plocu.
Najgora Asusova ploca ikad, brlja sa 9200 chipsetom za grafiku, ima problema sa memorijskim kontrolerom, slabo koja memorija radi uz nju, smrzavanje je moralo da se uzme kao default za nju,napravljena kao posledica ciscenja magacina. Bolje kupi A7N8X-X, ili A7V600-x, ova zadnja ima i SATA, a razlika u ceni je neznatna.

igor Ja definitivno prodajem A7N8X 09.08.2006. 00:21 #7353

broj poruka: 3

Resih da uzmem neki X2, pa je moj Barton zajedno sa Asus A7N8X (bez jos jednog x na kraju, ta je inace krs) od prekosutra na prodaju, ako si zainteresovan cimni me. Ja radim 3D, i za plocu sve preporuke, nisam znao sta je pucanje, restartovanje i slicno

Igor84 Re: gde da nadjem plocu asus a7v8x 09.08.2006. 00:43 #7354

broj poruka: 327
:: Ne razumem se toliko u ploce, pa cisto da kazem da cu ja uskoro prodavati A7N8X, zajedno sa Bartonom 2600+, ne znam koliko se ove dve ploce razlikuju...
Te dve ploce su kao nebo i zemlja. A7V8X cipom jedna vrlo losa ploca koja ima svojih cudi (vazi za bilo koju plocu sa KT400). Memorije zajebavaju, nema sanse da 3 mem. modula rade ni na 266MHz, brlja sa grafickim karticama (doduse, imao sam bas 9200koja je radila na toj ploci). A7V600 je jos gora ploca. Juzni most u koji je integrisan SATA kontroler ima obicaj da posle godinu dana pocne da zajebava s IDE granama. Znam za 5 odvojenih slucajeva. Severni most je u stvari KT400A tako da ima iste mane.
S druge strane ti imas odlicnu plocu sa N-force2 ultra400 chipsetom koja nema ama bas nijednu manu. Tu plocu sam stabilno terao na 220MHz FSB sa tri memorije koje su takodje radile na 220MHz. Tvoja ploca vredi bar 50% vise od bilo koje KT400 ploce.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs