komp nekad oce a nekad nece da udje u post.kada nece moram da ispraznim cmos i da postavim parametre u biosu.kada radi proverio sam cpu,ram,gpu hdd, prolaze testove bez greske.mali zeleni ljudi? fetus
:: :: komp nekad oce a nekad nece da udje u post.kada nece moram da ispraznim cmos i da postavim parametre u biosu.kada radi proverio sam cpu,ram,gpu hdd, prolaze testove bez greske.mali zeleni ljudi :: fetu Verovatno je baterija.
99% je ploca. Za napajanje cisto da budes 100% siguran probaj da stavis drugo. Imao sam slican problem ali je kod mene htela da upali tek posle gasenja kompa na prekidacu na napajanju. Crkla posle 2 meseca. Proveri i kondenzatore na ploci da nisu nabubreli ili procureli.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.