Pozdrav svima!! 1.Imam ponudu da kupim MUSHKIN DDR2 memoriju,dali je neko cuo za ovu firmu i kakvi su po kvalitetu? 2.Posto ne mogu da nadjem cenu za Athlon 3300+ 64,Soceket 754,interesuje me dali je za novog dobra cena od 50E? Hvala unapred
mushkin ti je vrh u usa,najpoznatija marka koja nije popularna na nasem trzistu,mnogo je bolja i kvalitetnija od kingstona koji je izvikan,retko ko ti na zapadu uzima kingston svi uzimaju mushkin ili geil,toliko od mene valjda sam ti pomogao
Mushkin je brand name vrhunska firma, od pouzdanja i cene zato kod nas i nije nešto našla stalnog uvoznika na veliko. Dakle plaćaš i za ime firme, a moguće je da kupiš najslabije od njihove ponude a da platiš kao vrhunsku neke druge, ne baš razvikane firme, tako da treba razmisliti. Ako želiš neku sigurnost onda je uzmi, pogotovo ako je cena povoljna. Mnogi kod nas kude kingston da je razvikan, ali, radi se o tome da se kupuje value - najjeftiniji proizvod (za kingstona) koji je možda skuplji od ostalih proizvođača a onda se očekuju neki vrhunski rezultati iako često NCP ili PQI budu po tom pitanju bolji... ali je kingston uvek kingston, i drži kvalitet (i cenu kod preprodaje). A za AMD-a, da li si baš siguran da se radi o Athlonu za 754 ili je to ipak Sempron? Ako je Athlon u pitanju, više nego povoljno. Ako je sve ispravno i nekradeno, naravno.
Da li uopste postoji athlon64 3300+, ja mislim da ne, cak mislim da ne postoji ni sempron 3300+. Mislim da athlon postoji u verzijama 3200+ i 3500+. Tako da dobro ispitaj koji je to procesor.
Pozdrav Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Cene su i za proc. i za mem. odlicne...tako je to tamo daleko preko vode. Mushkin je vrh proizvodjac, prijatelj je testirao tu memoriju i rece da je radila na 800MHz. E sad. Ako mislis da uparis ta dva, tesko, veoma tesko. Ne idu zajedno 754 i DDR2.
Mislim da je oko ovoga Milos24 u pravu. Athlon 3300+ ne postoji u bilo kojoj verziji. Inace cena za memoriju je extra a i za procesor s tim sto definitivno postoji greska u komunikaciji.
Memoriju uzmi odmah jer je vrh. A sto se tice Athlona na 3300+@2.4GHz to postoji. Ljudi ukucajte u google-u athlon 3300+ ako se neko tripuje zbog ovoga evo ga info: Compaq Presario sr1538x Computer - Athlon 3300 - 2.4 GHz - 1024MB - 160GB - DVD+RW - 9-1 Reader - 56K Modem - NIC - Win XP Home - Refurbished with 90 Day Warranty - Part No. PX798AAR#ABA sa sajta http://www.saveateagle.com/hp-sr1538x.html Jer da ne bih vam objasnjavao ortak koji zivi sada u Australiji ima taj isti procesor. To sto ne postoji, ne postoji u nasoj zemlji. Mozes slobodno da ga uzmes ali samo ako je iz inostranstva. Jer ovde mogu da ti uvale klokovani 3200+
:: AMD Athlon 64 3300+ 2.40GHz / 256KB Cache / 1600MHz FSB / OEM / Socket 754 / Processor=50 :: Mushkin 512MB PC4200 DDR2 533MHz Memory :: 42 :: :: Cene su i za proc. i za mem. odlicne...tako je to tamo daleko preko vode :: Mushkin je vrh proizvodjac, prijatelj je testirao tu memoriju i rece da je radila na 800MHz :: E sad. Ako mislis da uparis ta dva, tesko, veoma tesko. Ne idu zajedno 754 i DDR2 :: Kolicina kesha od 256KB govori da se radi o Sempronu jer Athloni imaju min. 512KB kesha.S druge strane visok radni takt garantuje dobre performanse pa je cena od 50e veoma povoljna.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.