Prijateljica mi je donela racunar na reinstalaciju OS-a. U njemu je doticna ploca. Ne razmisljajuci puno instalirao sam win xp pro sp3 sa apdejtima iz jula koji je i kod mene na racunaru. Posto nije imala originalni disk od ploce poskidao sam drajvere sa asusovog sajta. Sve je proslo ok osim audio drajvera. Kad kliknem na instal ne desi se nista. U device menadzeru zuti upitnik kod audio device. Probao sam da mu dam putanju do tih drajvera ali nece ni tako. Googlam vec dva dana i ne mogu da nadjem odgovarajuci drajver. Sve sto sam nasao je da su ljudi imali slican problem ali nema i resenja. Jel ima neko link za drajver ili ako ima originalni sa diska?
Evo sad skidam pa cu da probam (vuce se kao prebijana macka), mada sumnjam jer nije naveden taj. koliko sam uspeo da saznam ovaj je Adi 1988 a on on nije na spisku
Microsoft UAA Function Driver for High Definition Audio - Adi 1983 Microsoft UAA Function Driver for High Definition Audio - Adi 1986 Microsoft UAA Function Driver for High Definition Audio - CMedia 9880 Microsoft UAA Function Driver for High Definition Audio - Conexant Waikiki Microsoft UAA Function Driver for High Definition Audio - Realtek 260 Microsoft UAA Function Driver for High Definition Audio - Realtek 261 Microsoft UAA Function Driver for High Definition Audio - Realtek 280 Microsoft UAA Function Driver for High Definition Audio - Realtek 880/860 Microsoft UAA Function Driver for High Definition Audio - Sigmatel 9770 Microsoft UAA Function Driver for High Definition Audio - Sigmatel 9772 Realtek Content Creation Bay Realtek High Definition Audio
Nenika nisam najbolje razumeo kako da resim sa apdejtom sa MS sajta? Ovo je verzija xp sa apdejtima iz jula 2009. Mislis da ima nesto u medjuvremenu sto resava problem ili nisam dobro razumeo?
Pufi Skinuo dobro sigurno. Probao sam vise puta i skidao sam isti drajver sa jos dva sajta i isto se ponasa. Nisam jedini koji je naisao na taj problem, video sam da se jos ljudi zalilo. Cak ima na asusovom forumu 2-3 teme ali nema odgovora od asusa.
Ok, hvala probacu i to. Doduse nemam sad vremena da probam ista jer moram jos malo na posao a imam da zavrsim nesto pre nego sto krenem. Sutra kad probam sve javljam sta sam uradio.
:: control panel,Automatic updates,stavi na AUTOMATIC RECOMMENDED :: :: PRITISNI DOLE DESNO NA WINDOWS update WEB SITE.PRVO CE TI SKENIRATI RACUNAR PA CE TI ONDA PONUDITI STA DA SKINES :: :: PRATI UPUTSTVA. SIGURNO CE TI RESITI PROBLEM
Uspeo sam da nabavim originalni CD sa drajverima za plocu. Slucajno saznao da drugar ima istu plocu i eto...Sad pravim image file od diska i okacicu na rapidshare da mogu ljudi da skinu ako im treba. Hvala svima na trudu i savetima
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.