Pokrenes ga iz DOS-a i on radi. Memorija je u redu sve dok se ne pojave greske koje se meanifestuju crvenim slovima i brojevima. Sto duze test traje, to bolje. Preporucujem minimalno 12h testiranja.
Al, kako iz dosa... Napravio sam bootabila disk. Onda ga resetujem. on krene nesto da radi, sto traje 10 sec, pa trazi da ja unesem neku naredbu? Sta trebam da uradim da bi mo uradio taj test?
Znaci, namestis u BIOS-u da se boot-uje sa cd ili dvd-rom-a. Posle namestis da pokrene Testing Tools, pa ga stavis na Memory Gold i automaticno se krece program. Nadam se da je u pitanju Hiren`s-ov Boot Disk. Pozz
Prvo napravi sistemsku disketu, ubaci praznu disketu, otvori Windows Explorer, klikni na floppy desnim tasterom i izaberi format. U prozoru koji ti se pojavi izaberi opciju da ti stavi sistem na disketu (ovo ako nisi vec uradio)! Ako jesi na tu disketu kopiraj sve fajlove iz arhive GoldMem (koju si prethodno nadam se skinuo sa neta). Zatim u biosu podesi da ti se sistem dize sa diskete (sto je verovatno vec podeseno gledajuci-citajuci tvoju prethodnu poruku) i gold memori bi trevao da se sam startuje cini mi se da ima u navedenoj arhivi i fajl gm.bat (koliko se secam), ako ne izlistaj sadrzaj diskete sa dir Enter (Return), ako ima neki exe ili com fajl tipa gm.exe ili gm.com ili mozda ima direktorijum GM onda startujes sa gm ENTER ili gmgm ENTER
Nadam se da sam ti pomogao, ako ne ti bar napisi sta vidis kada izlistas sadrzaj diskete...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.