Imam masinu - Athlon 3200+socket 939,Ploca-Gigabyte GA-K8N-Pro-sli,2 Graficke 6600gt Asus u sli rezimu,2* 512 kingston 400,itd......E sad pitanje je treba mi cooler za tu masinu ali da bude sto tisi,VEOMA TIH,po mogucstvu,i naravno da dobro hladi,ovaj sadasnji hladi na 3300 obrtaja odlicno temperatura oko 30 stepeni ali je previse bucan.Cak dolazi u obzir neki da se povisi temperatura ali da bude sto tisi.Koji vi preporucujete.Puno pozdrava
najjeftinije ti je da vidis na cenovnicima gde ima da uzmes samo ventilator istih dimenzija ko taj sto ti je bucan i to kvalitetan kuglicni nekog boljeg proizvodjaca (cooler master, glacial tech, ...) na 2500 - 3000 rpm, nece se cuti nista temperatura ce biti mozda malo veca ulaganja minimalna tako je meni prodrndo na coolermaster napajanju 380W ugradjen je fabricki neki kinez na 3000 rpm i ja lepo kupim coolermaster kuglicni ventilator na 2000 rpm jes da malo losije hladi al ne smeta i pritom se ne cuje `ic`
Posto kazes sto TISE onada ti je bolji "Cooler Master Susurro" proizvodi samo 16dBA buke a ovaj Hyper 6 pise da najmanje 20dBA i plus je jeftiniji Cooler Master Susurro kosto oko 30e a za tvoj proc ce biti dovoljan. Jos ako volis bakar
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.