Toliko je 805 uzeo maha da kruze razne price da ne radi sa nekim plocama. Da li je istina da ne radi sa nekim nf4 sli plocama.
Ja ozbiljno razmisljam da ga kupim i to u kombinaciji sa jeftinom nf4 sli plocom. Za 250e moze se kupiti procesor Intel 805 i ploca ASUS s775 P5ND2-SLI.
Da li ce i kako 805 raditi na ovoj ploci, da li ce moci da se klokuje, hoce li SLI raditi be problema.
Molim vas za pomoc, ne znam vise u sta da verujem.
podaci za plochu koju trazish za podrzanost procesora Pentium D 805 (2.66 GHz, 533 FSB, revB0) podrzava bios: ALL (znachi bilo koja verzija biosa) This processor is not compatible with Intel® Viiv⢠technology. A mozes i sam proveriti na adresi: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.